10 δεσμεύσεις για τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα από τον Γιάννη Αργυρόπουλο

24 Ιουλίου - 17:36 Τοπικά

10 συγκεκριμένεςδεσμέυσεις για τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα έδωσε στη δημοσιότητα ο συνδυασμός Όραμα Δημιουργίας με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλο:

 Με 10 συγκεκριμένες ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Μετατρέπουμε το Δήμο σε «ΜΟΧΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Δημιουργούμε νέες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δίνουμε κίνητρα σε νέους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 

Τουρισμός

1 Δημιουργία Δημοτικού Γραφείου Τουρισμού με στόχο την αξιοποίηση και προβολή των Τουριστικών και Ιστορικών σημείων του Δήμου και την προώθηση όλων των μορφών τουρισμού.

2 Απαίτηση Άμεσα από το ΤΑΙΠΕΔ την έναρξη της διαδικασίας αξιοποίησης του Λιμανιού του Κατακόλου και την αποδέσμευση του χώρου της Μαρίνας του ώστε να προχωρήσει ο Δήμος σεκατασκευή και αξιοποίηση της επ΄ ωφελεία του Δήμου και των πολιτών του.

3 Δημιουργία και αξιοποίηση Δημοτικού Εκθεσιακού Κέντρου, ώστε να τονωθεί ο τουρισμός στην πόλη μέσω των επισκεπτών αλλά και των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν.

4 Αξιοποίηση της γραμμής του τρένου Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία για την τουριστική ανάδειξη του Δήμου.

 

Αγροτική Ανάπτυξη

5 Δημιουργία Δημοτικού Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

6 Σύσταση Τοπικού Σύμφωνου Ποιότητας με στόχο την διασφάλιση, βελτίωση αλλά και ανάδειξη της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και προώθησης αυτών προς μια ευρύτερη αγορά μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής.

7 Κατασκευή κοινών υποδομών για τη χρήση των μελών του Συμφώνου όπως Σύγχρονο Σφαγείο, Τυποποιητήριο, Δημοπρατήριο, Εμπορευματικό Σταθμό και Στεγασμένη Αγορά για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

 

Επιχειρηματικότητα

8 Δημιουργία Βιοτεχνικού – Επιστημονικού πάρκου υψηλής τεχνολογίας στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

9 Για τις νέες και τους νέους του Δήμου μας που θα δραστηριοποιηθούν με νέες επιχειρήσεις στην περιοχή μας, θεσμοθετούμε τη Μείωση των δημοτικών τελών για μια πενταετία.

10 Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς του Δήμου για την δημιουργία εμποροπανήγυρης σε ετήσια βάση.

Για μας είναι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ

Περισσότερα Νέα