19 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Δεκαεννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (1/4/2023), χωρίς τον Γιάννη Κυράστα. Ηταν απόγευμα της 1η Απριλίου 2004, όταν σαν Πρωταπριλιάτικο ψέμα, η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ και θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Στις 5 Μαρτίου του 2004 και μετά από έντονη δυσφορία, ο Κυράστας διεκομίσθη στο νοσοκομείο, έχοντας προσβληθεί από μια βαριά μορφή γάγγραινας με υψηλή θνητότητα.

«Οξεία μικροβιακή επιδιδυμίτιδα, η οποία είχε εξελιχθεί σε νεκρωτική γάγγραινα της περιοχής, για την οποία χρειάσθηκε να χειρουργηθεί επειγόντως», ήταν το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.

Στις 22 Μαρτίου έγινε λόγος για βελτίωση της υγείας του («οι δείκτες της λοιμώξεως υποχωρούν»), όμως την Δευτέρα 29 Μαρτίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά και υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής. Η κατάστασή του πλέον χειροτέρευε και τελικά το απόγευμα της 1ης Απριλίου «έφυγε» από την ζωή. 

Το μήνυμα της Εβελίνας Κυράστα

Η κόρη του Γιάννη Κυράστα, Εβελίνα, έκανε ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media στη μνήμη του πατέρα της.

“Ο μπαμπάς μου τρία πράγματα λάτρευε: την οικογένεια του, το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα!

Μπορεί η “σύνθεση της ομάδας” να έχει αλλάξει, το γεγονός όμως ότι εξακολουθούμε να μοιράζουμε το χρόνο μας ανάμεσα σε αυτά τα τρία, μόνο τυχαίο δεν είναι!

Ένα είδος “κληρονομιάς” για την οποία νιώθουμε τυχεροί, όπως και για πολλά άλλα!

Μας λείπεις…”, έγραψε.

https://www.newsit.gr/

Περισσότερα Νέα