25 νέοι υπάλληλοι σε σχολεία του Δήμου Πύργου με το πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του νέου Προέδρου του ΝΠΔΔ: «Σχολική Επιτροπή μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» κ. Δημήτρη Μεσσαλά, παρουσία της Δ/ντριας Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Ζοφίας Ζάγκλη και της υπαλλήλου των Διοικητικών Υπηρεσιών κας Ασημακοπούλου, με τα άτομα που προσλήφθηκαν από το Δήμο μέσω του Προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας.

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα αφενός για την υποδοχή τους στο δήμο Πύργου και αφετέρου με σκοπό να δοθούν γενικές κατευθύνσεις που αφορούν τα νέα τους καθήκοντα και τον τρόπο ενάσκησης αυτών. Οι είκοσι πέντε νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν για τους επόμενους οκτώ μήνες στα ολοήμερα και ειδικά σχολεία του Δήμου Πύργου, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Κατά την πραγματοποίηση της συνάντησης και με σκοπό τη διευκόλυνση των νέων συμβασιούχων υπαλλήλων ζητήθηκε  από αυτούς να καταθέσουν τις προτιμήσεις τους για την απασχόλησή τους σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες ή τα κωλύματά τους αντίστοιχα. Εν συνεχεία η υπηρεσία θα προβεί στην οριστικοποίηση των σχολικών μονάδων που έκαστος υπάλληλος θα απασχοληθεί, ώστε από τις 24 – 4 – 2017 να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Μεσσαλάς αφού καλωσόρισε τους συμβασιούχους υπαλλήλους στο Δήμο Πύργου, τους ενημέρωσε για το είδος της εργασίας που θα τους ανατεθεί και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και αποτελεσματικότητα στο έργο τους.

Περισσότερα Νέα