6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Χάρισαν ζωή δίνοντας 45 μονάδες αίματος

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09.00π.μ -13.30μμ η δεύτερη αιμοδοσία για το 2020 του συλλόγου γονείων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ , λόγω υγειονομικών περιορισμών, έγινε στον συνεδριακό χώρο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (έναντι Αγίου Διονυσίου), με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις.

Η προσέλευση των γονέων, των συμπολιτών και των εθελοντών ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ήταν συγκινητική. Στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, περισσότεροι από εξήντα ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ προσήλθαν για να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό της ΖΩΗΣ, το ΑΙΜΑ τους και να δείξουν για άλλη μια φορά ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας υπάρχει στην καρδιά τους, συγκεντρώνοντας σαράντα πέντε, <<45>> Μονάδες Αίματος.

Το Δ.Σ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ Αιματος, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου , η Δ/νση, οι Εκ/κοί και οι Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου Ν. Ηλείας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά όλους τους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας ου Νοσοκομείου Πύργου,το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ηλείας για την διάθεση της Αίθουσας.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι και σε κάθε επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ μας θα έχουμε την συμπαράσταση παλαιών και νέων ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ.

Περισσότερα Νέα