800 χιλ.ευρώ από την 6η ΥΠΕ για Μαγνητικό Τομογράφο στον Πύργο

24 Ιουλίου - 16:43 Τοπικά

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Διοίκησης του ΓΝ Ηλείας για την προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου, θα επιχορηγήσει το ΓΝ Ηλείας με το ποσό των 800.000 € από τον προϋπολογισμό της όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο που μας απέστειλε.

Η επιχορήγηση θα ενταχθεί στην επόμενη τροποποίηση προϋπολογισμού της Υγειονομικής Περιφέρειας και θα «απελευθερωθεί» όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας.

Προς την κατεύθυνση αυτή διαμορφώνεται το αίτημα προς το Υπουργείο Υγείας και ήδη έχει οριστεί επιτροπή Τεχνικών Προδιαγραφών.

Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε.

Άλλωστε η διαδρομή μας από το 2016 και μετά δείχνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα θέσουμε υψηλούς στόχους.Τα στελέχη της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου δουλεύουν εντατικά και αθόρυβα.Έχουν μάθει στα δύσκολα.

Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας τον Ιούλιο του 2016 είχαμε υποσχεθεί ότι θα το φτάσουμε πολύ ψηλά. Μέχρι τελευταία ημέρα θα παλεύουμε…

Ήταν ένα αίτημα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με την προηγούμενη Διοίκηση και «ωριμάζει» τώρα. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την άμεση ανταπόκρισή του.

Περισσότερα Νέα