διαΝΕΟσις: Συνάντηση των Δημάρχων της Ηλείας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης αύριο στην Αρχ. Ολυμπία

30 Ιανουαρίου - 11:09 Χωρίς κατηγορία

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών για υλοποίηση μέτρων εφαρμογής της μελέτης «Ηλεία 2030: Ανασυγκρότηση με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία», η διαΝΕΟσις σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, οργανώνουν συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας αύριο, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00, με τη συμμετοχή των Δημάρχων της Π.Ε. Ηλείας. 

Στη συνάντηση αυτή έχουν ακόμα προσκληθεί Γενικοί Γραμματείς, μέλη της Υποεπιτροπής για την στοχευμένη υποστήριξη των περιοχών της Π.Ε. Ηλείας, η οποία έχει συσταθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, καθώς και άλλοι αρμόδιοι Γενικοί Γραμματείς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Θα υπάρξει ενημέρωση από τους αρμόδιους για θέματα και έργα που αφορούν την περιοχή μας, αλλά και για τα επόμενα βήματα εφαρμογής της μελέτης.

α) Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δημάρχων Π.Ε. Ηλείας 

β) Την υπογραφή και υποβολή κοινού αιτήματος των Δημάρχων στο Υπουργείο Τουρισμού περί χαρακτηρισμού της περιοχής ως «Πρότυπος τουριστικός προορισμός ολοκληρωμένης διαχείρισης».

Περισσότερα Νέα