Αδιανόητο: Η νύφη έβαλε κρυφά κάνναβη στο φαγητό των καλεσμένων του γάμου της και τους έστειλε στο… νοσοκομείο

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

Μια νύφη από τη Φλόριντα και μια υπεύθυνη τροφοδοσίας κατηγορήθηκαν ότι σέρβιραν φαγητό που περιείχε κάνναβη σε ανυποψίαστους καλεσμένους σε γάμο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Τους συνέλαβαν

 Η νύφη, 42 ετών, και η προμηθεύτρια, 31 ετών, συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα και κατηγορήθηκαν για παραβίαση του νόμου κατά της παραποίησης και για παράδοση κάνναβης, σύμφωνα με το τμήμα του σερίφη της κομητείας Seminole και τα δικαστικά αρχεία.

 

Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί της κομητείας ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση της 19ης Φεβρουαρίου σε ένα κλαμπ στο Longwood, αφού οι καλεσμένοι ανέφεραν ότι αρρώστησαν ή αισθάνθηκαν περίεργα, σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των αρχών επιβολής του νόμου που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

 

 

 Ορισμένοι άνθρωποι αισθάνθηκαν τόσο άρρωστοι που πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τα τεστ ήταν θετικά στην THC, την ψυχοδραστική ένωση της μαριχουάνας. Οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν ότι αισθάνονταν έντονα ναρκωμένοι και είπαν ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση ενός αστυνομικού ερευνητή. Ένας επισκέπτης είπε ότι είχε πρόβλημα στον χειρισμό του κινητού τηλεφώνου και ένας άλλος σκέφτηκε ότι μπορεί να πεθάνει, έγραψε ο αστυνομικός. 

Μια καλεσμένη την επόμενη μέρα είπε σε έναν άλλο αστυνομικό ότι την ημέρα του γάμου ένιωσε πως βρίσκεται υπό την επήρεια κάνναβης και ρώτησε τη νύφη αν υπήρχε κάνναβη στο φαγητό και ότι η νύφη είπε «ναι» και χαμογέλασε, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση.

Τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν στη σκηνή αργότερα βρέθηκαν θετικά σε THC, αναφέρει το έγγραφο.

https://www.ethnos.gr/

Περισσότερα Νέα