Αγιασμός χθες στο υποθηκοφυλακείο Πύργου! Ξεκίνησε την λειτουργία του από την Τρίτη του Πάσχα

24 Ιουλίου - 17:05 Τοπικά

Ανοιχτό για το κοινό είναι πλέον από την Τρίτη του Πάσχα, το Υποθηκοφυλακείο Πύργου που επαναλειτουργεί κανονικά και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς να διεκπεραιώνει όλες τις εκκρεμότητες συμβολαίων και διαφόρων πράξεων που είχαν μείνει πίσω στον ενάμισι χρόνο που παρέμενε κλειστό, εξυπηρετώντας τους πολίτες της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Πύργου, με την αναπληρώτρια υποθηκοφύλακα κ. Αθανασία Μπράμου στο «τιμόνι».

Μάλιστα χθες το πρωί, τελέστηκε αγιασμός στο Υποθηκοφυλακείο Πύργου για την επανέναρξη των εργασιών του, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό που συνοδευόταν από τον ιερατικό ακόλουθό του π. Γεώργιο Κάμπρα και τον π. Χαράλαμπο Αθανασόπουλο από την ενορία της Αγίας Κυριακής.

Ο αγιασμός έγινε σε στενό ενδοϋπηρεσιακό και ενδοοικογενειακό θα λέγαμε κύκλο, αφού η κ. Μπράμου είχε προσκαλέσει μόνο τους διατελέσαντες ως τώρα Υποθηκοφύλακες Πύργου, ενώ πέρα από τις εργαζόμενες στο Υποθηκοφυλακείο παρέστησαν και στενά της πρόσωπα όπως ο γιός της Πάνος Μπράμος- αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και συνεργάτες της από το συμβολαιογραφικό της γραφείο.

Η κ. Μπράμου δέχθηκε τις ευλογίες και τις ευχές του Μητροπολίτη Ηλείας για καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να διατελέσει, ενώ παράλληλα ο κ. Γερμανός την συνεχάρη που έλαβε αυτήν την απόφαση να αποδεχθεί τα καθήκοντα της αν. Υποθηκοφύλακα Πύργου προκειμένου να εξυπηρετηθεί η τοπική κοινωνία και να προχωρήσουν οι οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές της ευρύτερης περιοχής που είχαν «παγώσει» το διάστημα που ήταν κλειστό το Υποθηκοφυλακείο με δυσμενείς συνέπειες. Ωστόσο τώρα τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και σιγά- σιγά αποκαθίσταται η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου με μεγάλες προσπάθειες και εντατικά δουλειά και από την κ. Μπράμου και από το προσωπικό.

Πηγή: e-proini.gr

Περισσότερα Νέα