Αγωνία για την Μαριάννα Βλαχοπάνου. «Δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί» λέει η αδερφή της 30χρονης

24 Ιουλίου - 19:16 Τοπικά

«Η αδελφή μου δεν είχε πιει αλκοόλ και δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί», αναφέρει στο protothema.gr, η αδελφή της 30χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Η ίδια τονίζει πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από τις φίλες της αδελφής της με τις οποίες έμενε μαζί η 30χρονη. «Άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου μένει στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», αναφέρει. Παράλληλα απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή αντιληφθεί οτιδήποτε για την εξαφάνιση της αδελφής της, να ενημερώσει την ίδια και τις Αρχές.

Νωρίτερα, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της 30χρονης, είχε αναφέρει στο protothema.gr, πως λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε δύο μηνύματα, σε δύο φίλες της. Στο ένα, όπως είπε η γυναίκα, έγραφε πως «δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου» και στην άλλη κοπέλα έγραφε «σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα», κάτι που, σύμφωνα με την αδελφή της, πρόκειται για ανακρίβεια, όπως και ότι η 30χρονη έπινε αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11) από το σπίτι της φίλης της που την φιλοξενούσε στο χωριό Γαλαρινό και, σύμφωνα με το «Silver Alert» που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας από την Γραμμή Ζωής, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους, ενώ δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα δεν αποκλείεται να κατευθύνθηκε προς τα Βασιλικά για να πάρει το λεωφορείο για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει με σιγουριά.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, στις έρευνες συμμετέχουν και οι εθελοντές διασώστες οι οποίοι αναμένεται να «χτενισουν» την ευρύτερη περιοχή με drone και εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής, η ζωή της 30χρονης πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», τονίζεται.

https://www.protothema.gr/

Περισσότερα Νέα