Αισιοδοξία για νέα νίκη στον Πανηλειακό. Κινητοποίηση για παρουσία φιλάθλων.

24 Ιουλίου - 18:45 Αθλητικά

Ο Πανηλειακός υποδέχεται σήμερα την Γλυφάδα στον γήπεδο του για την 2 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής έχοντας σαν μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης, για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τραυματία Κωνσταντινίδη, των τιμωρημένων από κάρτες Μαρτίνου και Καζνέτση, καθώς επίσης και του Νʼ Τζιοντό, που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Σίγουρα οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές και ο έλληνας τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις, ενώ έκανε πολλές δοκιμές και στις προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα οι υπεύθυνοι του Πανηλειακού περιμένουν αρκετό κόσμο αύριο στο γήπεδο, ώστε η ομάδα με την απόλυτη στήριξη των φιλάθλων της να μπορέσει να προχωρήσει

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ έχει φροντίσει για φθηνά εισιτήρια των 10 και 5 Ευρώ ώστε να μην σταθεί η τιμή του εισιτηρίου εμπόδιο για κανέναν.

Άλλωστε, στον κόσμο του Πανηλειακού υπάρχει αισιοδοξία ύστερα από το νικηφόρο εκτός έδρας ξεκίνημα της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να το δουν στην τηλεόραση.

Η αποστολή της ομάδας για το σημερινό αγώνα:

Πίτκας, Μανιάτης, Μπράβος, Θωμόπουλος, Φραγκής, Σαραμαντάς, Χαλούλος, Λιτσιος, Οscar Rodriguez, Κοτσώνης, Νάστος, Μπιταξής, Σουλελές, Καλαιντζίδης, Pigla, Bitang, Σταματής, Γανωτής, Λιόσης, Αποστολόπουλος, Miljevic

Περισσότερα Νέα