Ακόμη επτά συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα – Τρεις στην Ηλεία

11 Απριλίου - 12:57 Τοπικά

Συνελήφθησαν, σε επτά περιπτώσεις, χθες και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στον Πύργο, στη Μανολάδα, στην Αμαλιάδα και στο Θέρμο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαία:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η συντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σε τρεις περιπτώσεις στην Ηλεία:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Μανολάδα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Σε μια περίπτωση στην Αιτωλοακανανία:

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Θέρμο, ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Περισσότερα Νέα