Αμαλιάδα: Νεκρά από δηλητηρίαση με φόλες βρέθηκαν 3 σκυλιά στο χώρο γύρω από το δημαρχείο.

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Νεκρά από δηλητηρίαση με φόλες βρέθηκαν 3 σκυλιά στο χώρο γύρω από το δημαρχείο της Αμαλιάδας.

Περαστικοί προσπάθησαν να τα βοηθήσουν καλώντας κτηνίατρο, ο οποίος και προσήλθε στο χώρο αλλά ήταν πλέον αργά για τα άτυχα ζώα.

Ο δήμος ‘Ηλιδας με ανακοίνωσή του καταδίκασε το γεγονός, όμως αυτό δεν αρκεί. Πρέπει άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί αυτά τα φαινόμαινα παραπέμπουν σε απολίτιστη και τριτοκοσμική χώρα.

Δήμος Ήλιδας: καταδικάζει τις δηλητηριάσεις αδέσποτων

«Ο Δήμος ‘Ηλιδας καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με φόλες, που έκαναν την εμφάνισή τους τα τελευταία 24ωρα στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και τον πολιτισμό μας.

Κρίνεται όμως αναγκαίο να αναφέρουμε, πως οι βασικοί υπαίτιοι για την άσχημη αυτή κατάληξη των αδέσποτων ζώων, είναι οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι τα ελευθερώνουν ανεξέλεγκτα και τα εκθέτουν σε κινδύνους και στην απάνθρωποι συμπεριφορά ορισμένων.

Καλούμε όλους να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και μεγάλη προσοχή, ώστε να προλάβουμε στο μέλλον τέτοιου είδους φαινόμενα.»

Περισσότερα Νέα