Αναγένεσις για τα σκουπίδια: ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΕΣ ΣΤΟΡΥ ΣΤΟ ΦΑΣ ΤΡΑΚ

24 Ιουλίου - 18:24 Τοπικά

Δελτίο τύπου σχετικό με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των σκουπιδιών εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου. Αναλυτικά:

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων των αιρετών με τους υπουργούς της κατοχικής κυβέρνησης του Βαγγέλη Σαμαρά.

Ταξίδια επί ταξιδίων (ποιος τα πληρώνει άραγε;) για να επιστρέψουν από την «πλανεύτρα» Αθήνα και να μας ανακοινώνουν κάθε φορά ότι άλλο ένα σαξές στόρυ ολοκληρώθηκε με τίτλο: «στο μέλλον θα δούμε».

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος της αποκομιδής των απορριμμάτων ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος δήλωσε «Κατανοούμε ότι τα περιθώρια αντοχής και υπομονής των πολιτών για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί έχουν εξαντληθεί. Ζητούμε την κατανόηση τους και το κουράγιο τους για πολύ λίγο ακόμη και τους διαβεβαιώνουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την αποκομιδή των σκουπιδιών και τον καθαρισμό των χώρων»

Τι μας λες ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ .

Πάλι δάκρυα, πάλι παρακάλια, και νομίζεις ότι ο κόσμος θα ψάξει μέσα του βαθειά για να βρει υπόλοιπα υπομονής και κατανόησης για να σε δικαιολογήσει που συνεχίζεις και σύρεσαι πίσω από πολιτικά ανδρείκελα της διορισμένης κατοχικής κυβέρνησης;. Σταμάτα πια τα παραμύθια Δήμαρχε. Έχεις καταλάβει ότι είσαι Δήμαρχος και άρα απόλυτο αφεντικό και άρχοντας του Δήμου. Έχεις καταλάβει ότι έχεις το δικαίωμα να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Άφησε κατά μέρους τους «τάχα» διαγωνισμούς με συγκεκριμένες άδειες των συμμετεχόντων σε αυτές, ξέροντας όπως ξέρουμε και εμείς ότι πολύ λίγοι τις κατέχουν και τελικά ίσως πάλι μόνο ένας. Παρέκαμψε τις καθεστωτικές διαδικασίες για το καλό των συμπολιτών σου έστω και αν παρανομήσεις. Όταν θα έλθει η ώρα αυτό όλοι θα το εκτιμήσουν και θα σταθούν δίπλα σου έστω και στα «τελευταία» σου. Πάρε επιτέλους την απόφαση και μάζεψε τα σκουπίδια, με φορτηγά και μηχανήματα αποκλεισμένων από τις εξελίξεις εργολάβων μέχρι να δοθεί η λύση από την κρατική μηχανή. Έτσι θα έχεις δώσει μια ανάσα στην αγορά αλλά θα έχεις καθαρίσει την πόλη κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Αυτό είναι φας τρακ Δήμαρχε.

Αυτό Δήμαρχε είναι το Ελληνικό σαξές στόρυ

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ)

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Περισσότερα Νέα