Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου: Η ληστρική ρήτρα στο ρεύμα και η αντίδραση της κοινωνίας

24 Ιουλίου - 19:35 Τοπικά

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε την αντίδραση κοινωνικών φορέων-συλλόγων και ομάδων, μετά την δική μας ανακοίνωση της 29 Απριλίου 2022, η οποία (δική μας ανακοίνωση) και σαφώς είχε προκαθορίσει αντιδράσεις ενάντια στη νέα ληστεία νοικοκυριών και επιχειρήσεων μέσα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Με μεγάλη ικανοποίηση επίσης και μετά από μια προηγούμενη ανταλλαγή απόψεων, με τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου Σάκη Μπουλούτα, βλέπουμε ότι προχωρούν άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες, πριν καταρρεύσει ο κοινωνικός ιστός της περιοχής μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη στάση του-τις προτάσεις του και την μεγάλη σύμπλευση με αυτά που είχαμε αναφέρει και εμείς.

Εν όψη των σημερινών Πρωθυπουργικών εξαγγελιών, ελπίζουμε στο άμεσο των ενεργειών, υπενθυμίζοντας ότι ως Νομός Ηλείας, ακόμα περιμένουμε 15 χρόνια ρυθμίσεις για τα πυρόπληκτα (θέμα που πρέπει και αυτό να ρυθμιστεί άμεσα).

Αναμένουμε πλέον να τεθούν σε εφαρμογή όσα εξαγγέλθηκαν από τους φορείς της περιοχής μας.

Με μεγάλη λύπη επίσης σας ενημερώνουμε ότι η πρωτοβουλία της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ να τεθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου έμπρακτα στο πλευρό όλων, δεν βρήκε ανταπόκριση. Το γιατί το φαντάζεστε όλοι (και εμείς) αλλά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε. Το αφήνουμε προς ώρας στην κρίση των Δημοτών. Προφανώς οι αιρετοί «ψάχνουν» την κοινωνία, μόνο την ώρα των εκλογών ή νιώθουν κάτι «ανώτερο» από το λαό.

Σε κάθε περίπτωση θα βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας, ως Δημοτικός Συνδυασμός, σε οτιδήποτε μας ζητηθεί (συλλογή ατομικών ή εμπορικών λογαριασμών κλπ) από τους έχοντες την πρωτοβουλία να κινήσουν τα νήματα της αντίστασης-αντίδρασης.

Χάρης Β.Μιχαλακόπουλος

 

Περισσότερα Νέα