Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου: Η Θέση μας για το Τμήμα Μουσειολογίας και όχι μόνο….

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Η συζήτηση για το Τμήμα Μουσειολογίας Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα τον Πύργο, είναι μια ακόμα τροφή για ατέρμονες καταστάσεις-φωτογραφίες και διαγωνισμό για το ποιος είχε δίκιο-έχει δίκιο κλπ…

Όλα αυτά μέσα στο γενικότερο πρίσμα της κομματολαγνείας και προσωπικών εγωισμών που έχουν κάνει τη Πόλη ουραγό σε όλα. Το κοινό καλό που μας ενδιαφέρει πραγματικά και θα έπρεπε να ενδιαφέρει και όλους εσάς που διαχειρίζεστε τη τύχη (αλλάζοντας απλώς θέσεις-καρέκλες) εδώ και χρόνια, περνάει μέσα από πραγματικούς αγώνες-μυαλό και τεχνοκρατική αντίληψη. Κάτι που δύσκολα μπορείτε πολύ εν-ενεργεία πολιτικοί όλων των βαθμίδων να καταλάβετε και απλά διεκδικείτε τη «μία και μόνη αλήθεια» ο καθένας για τον εγωισμό του και τις προσωπικές σας κόντρες από το παρελθόν. Ο κόσμος και οι επαγγελματίες ας κάνουν την αυτοκριτική τους πρώτα και μετά οποιαδήποτε κριτική.

Σας θυμίζουμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι χειρίστηκαν το θέμα «Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ» και τώρα τρώμε τα κόλλυβα από το μνημόσυνο «να ζήσουμε να το θυμόμαστε»

Οι ίδιοι μιλάνε να διαχειριστούν το θέμα ΤΕΦΦΑ και άλλα πολλά..

Εμείς ως παράταξη είμαστε πάντα θετικοί και ενεργοί σε κάθε μεγάλο ή μικρό θέμα του Δήμου(και όχι μόνο) και ΠΑΝΤΑ έχουμε και ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΙΣ. Δυστυχώς στο τέλος πάντα διαπιστώνουμε ότι μόλις σβήνουν τα φώτα κάθε παράστασης που δίνεται, για μια εφήμερη πόζα στο φακό, τότε αρχίζουν πάλι οι μικροκομματικές σκοπιμότητες, τα αλισβερίσια κλπ…

Επειδή δε θέλουμε λοιπόν να συμμετάσχουμε πάλι σε ένα θέατρο σκιών και επειδή η Δημοτική Αρχή ΔΕΝ έχει στείλει καμία έγγραφη η ηλεκτρονική ειδοποίηση (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00 μ.μ), στο Δημοτικό μας Σύμβουλο, θα συμμετάσχουμε με ένα μέλος της Παράταξης που θα μεταφέρει και την πρότασή μας, που εάν θελήσετε μπορείτε να την συμπεριλάβετε στο πακέτο των ενεργειών που τυχών θα κάνετε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πείτε για κινητοποιήσεις-παραστάσεις στα Υπουργεία-στο Πρυτανείο κλπ που είναι καλά μεν ,δοκιμασμένα και αποτυχημένα πολλάκις δε (άσε που εμείς πληρώνουμε και τα έξοδα μετακίνησης σας), εκεί θα είμαστε προφανώς.

Όμως τεχνοκρατικά σας προτείνουμε το εξής:

«Ακόμα και το τελευταίο χωριό-νησί-Δήμος που έχει ανάγκη ένα Φαρμακείο-Δάσκαλο κλπ, καλύπτει από τα δικά του έξοδα πολλές από τις ανάγκες διαμονής και σίτισης. Έτσι να κάνετε και εσείς ως Δημοτική Αρχή. Ίσως αυτό κάμψει μερικές αντιστάσεις, σε τόσο δύσκολους καιρούς. Επίσης μεριμνήστε και άλλα μικροέξοδα που πολλές φορές είναι ουσιώδη (π.χ Γραφική ύλη Γραμματείας να εντάσσετε στου Δήμου ).»

Έχουμε διαβάσει και το τι λέει η κ.Μακρυγένη-Ζαφειροπούλου. Δεν θα το κρίνουμε εάν δε μιλήσει με ονόματα για να τελειώνει αυτό το αίολο παραμύθι. Να μάθουμε όλοι ποιοι κοροϊδεύουν-ποιους τέλος πάντων… Ονόματα δεν έχουν αυτοί που έβαλαν τρικλοποδιές στο παρελθόν; Μήπως ζουν ανάμεσά μας και τώρα στη Πολιτική ζωή και παριστάνουν τους σωτήρες; Γενικές και αόριστες καταγγελίες απλά την κάνουν μέρος της κοροϊδίας που τρώει ο Πυργιώτικος Λαός από πολλούς.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…..Ο Πύργος μας αξίζει πολύ παραπάνω από αυτό που έχει σε όλα τα επίπεδα….

Περισσότερα Νέα