Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου: Είμαστε εδώ! Σκόπιμα αποσιωπούνται οι παρεμβάσεις μας.

24 Ιουλίου - 17:59 Τοπικά

Την συνέχιση της διεκδίκησης της Δημαρχίας του Πύργου επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για αποσιώπηση των προτάσεων και παρεμβάσεων του συνδυασμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Πύργου, καθώς και τα διάφορα πράσινα-μπλε και ροζ παπαγαλάκια, των γνωστών συστημικών ΜΜΕ του νομού μας (εντύπων και ηλεκτρονικών) ότι ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ» , με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΧΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ, είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που έχει ανακοινώσει την κάθοδο του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές σε επίσημη και πολυπληθή εκδήλωση …..

Το γεγονός αυτό καθώς και οι καθημερινές δράσεις, προτάσεις και παρεμβάσεις του συνδυασμού μας σκόπιμα και συστηματικά αποσιωπούνται και αποκρύπτονται από τους αυτοαποκαλούμενους «λειτουργούς » της ενημέρωσης στον νομό μας.

Αντιλαμβανόμεθα τόσο εμείς όσο και οι συμπολίτες μας ότι ο φόβος που τους έχει κυριεύσει για την επερχόμενη αποκαθήλωσή τους, μαζί με τους χρηματοδότες και πάτρωνές τους, τους οδηγεί σε απαράδεκτες και προκλητικές τακτικές για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν αφενός ότι θα συνεχίσουν να έχουν τα γνωστά «οφέλη» και αφετέρου ότι εξοφλούν τα «γραμμάτια» αντιπαροχών.

Η αγάπη μας όμως για τον τόπο μας και η απεριόριστη συγκινητική ανταπόκριση των συμπατριωτών μας προς τον συνδυασμό, μας δίνει την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε αποφασισμένοι και ενωμένοι τον αγώνα εναντίον όλων αυτών που μας εξαφάνισαν από τον Ελλαδικό χάρτη. Εναντίον όλων αυτών που έρχονται σήμερα εντελώς ξεδιάντροπα και χωρίς ίχνος τσίπας ή μετάνοιας, χρησιμοποιώντας τα γνωστά προεκλογικά πολιτικάντικα τεχνάσματα με την σύμπραξη των γνωστών παπαγάλων, κολλητών και παράσιτων , να προσπαθούν να ξεγελάσουν και να παρασύρουν για άλλη μία φορά τους πολίτες αυτού του δύστυχου τόπου.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!

Ας το πάρουν πλέον απόφαση ότι τα πονηρά σχέδια και τερτίπια τους δεν θα περάσουν γιατί σε κάθε βήμα θα συναντούν τους πατριώτες της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης δεν μπορούν να το σταματήσουν ούτε να το διαβούν. Θα τους παρασύρει όλους μαζί με τους «κολαούζους» τους.

Η ώρα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ έφτασε,

ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ….

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ»

Περισσότερα Νέα