ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ : Καταδικάζουμε το γεγονός ότι υπάρχει αιρετός με την ιδιαίτερα σκληρή κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

Η δύναμη ελκύει ανθρώπους με χαμηλή ηθική (Αϊνστάιν) 

Η δημοτική μας παράταξη δεν μπορεί παρά να καταδικάσει το γεγονός ότι υπάρχει αιρετός με την ιδιαίτερα σκληρή κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Κρίνουμε ότι δεν γίνεται να είναι ακόμα εν ενεργεία και σε θέση ευθύνης, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση νομικά (ακόμα και με το τεκμήριο της αθωότητας) κανένας αιρετός με αυτή τη σκιά. Υπάρχει μεγάλο ζήτημα ηθικής τάξεως. 

Ζητάμε (κυρίως) από τη δημοτική αρχή,  η οποία άλλωστε παίρνει θέση ακόμα και για θέματα ήσσονος σημασίας (πόσο μάλλον για αυτό που είναι ένα τεράστιο  ζήτημα), αλλά και από όλες τις παρατάξεις του Δήμου να πάρουν δημόσια θέση. 

Είναι απορίας άξιον δε, ότι καμία παράταξη στο Δημοτικό σύμβουλιο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη και απο το οποίο λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθώ, δεν ζήτησε ενημέρωση επί του θέματος το οποίο ειναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!!! 

Ο Πύργος δεν είναι ούτε Νέα Υόρκη ούτε Τόκιο να έχει 2000000 κατοίκους.

Στη μικρή μας πόλη γνωριζόμαστε όλοι…

Θεωρούμε ότι έχει περάσει ήδη αρκετός χρόνος για να βρεθεί το ανάλογο φιλότιμο που απαιτείται για παραίτηση ή εντολή παύσης καθηκόντων. 

Αλλά ποιος το έχασε για να βρεθεί;

Περισσότερα Νέα