Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου: Να σταματήσει η εκμετάλλευση των κοινωνικών παροχών για ψήφους στον Δήμο Πύργου

24 Ιουλίου - 17:55 Τοπικά

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο που δίνονται οι κοινωνικές παροχές στον Δήμο Πύργου εξέδωσε η δημοτική παράταξη Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κάνουμε γνωστό σε όλους του συνδημότες μας ότι τις τελευταίες μέρες μας έχουν προσεγγίσει άτομα τα οποία θέλουν να μεσολαβήσουμε για την συμπερίληψη του ονομάτός τους στις καταστάσεις των κοινωνικών παροχών του Δήμου Πύργου,

Αναγκάστηκαν να προσφύγουν σε εμάς διότι «κάποιοι» αιρετοί που συμμετέχουν στα Δ.Σ. των υπηρεσιών αυτών (κοινωνικό φαρμακείο, προνοιακά επιδόματα, παντοπωλείο κλπ), προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος (ψηφαλάκια) τον έλεγχο των αιτήσεων, και χρησιμοποιώντας τη γνωστή παλαιοκομματική ρήση «κατόπιν ενεργειών μου» κάνουν φθηνή πολιτική όπως αρμόζει σε αυτούς αλλά και στους επικεφαλής τους.

Εμείς κάνουμε γνωστό ότι δεν θα κάνουμε καμία παρέμβαση για να τύχουν οι πολίτες που μας προσεγγίζουν καλύτερης αντιμετώπισης (όπως ακριβώς θα πράξουμε και με την ανάληψη της διαχείρισης του Δήμου), διότι έχουμε ως ΑΡΧΗ ότι η αξιοκρατία και η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται σε όλους ΙΣΟΤΙΜΑ. Αν όμως συνεχιστεί το φαινόμενο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε αυτοί οι «κύριοι» ή οι «κυρίες» να μπουν στην θέση τους αφού τους κάνουμε γνωστούς στην κοινωνία μας.

ΧΑΡΗΣ ΒΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ)

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ”

Περισσότερα Νέα