ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου: Ο Σερίφης υπογράφει και οι χάνοι απλά παρακολουθούν.

24 Ιουλίου - 17:54 Τοπικά

Καυστική ανακοίνωση σχετικά με την υπογραφή έναρξης του έργου για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων στην Τριανταφυλλιά εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου. Πιο Αναλυτικά αναφέρει:

Βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε με αυτό το ατελείωτο βλακώδες χαμόγελο να φωτογραφίζονται ξανά και ξανά την ώρα που βάζουν τις υπογραφές τους για το ξεκίνημα ακόμα ενός μεγαλόπνοου έργου. Βεβαίως και αναφερόμαστε για τις υπογραφές τάχα που «έπεσαν» χθες (Παρασκευή 21/3/20124) για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά που θα γίνει τάχα το αργότερο στο τέλος του 2015, παρουσία του εργολάβου της εταιρείας ΙΘΑΚΗ Α.Ε. (ποιος να είναι άραγε από πίσω;) και προεξάρχοντος του Δημάρχου Αμαλιάδος με την ακολουθία του, και οι υπόλοιποι να παρακολουθούν χαζεμένοι σαν μικρά παιδιά που τους έφερε ο «θείος» ένα όμορφο παιχνίδι. Ο Λυμπέρης απόλυτος άρχοντας του παιχνιδιού να καθορίζει το μέλλον όλων μας επέλεξε παραμονές εκλογών να κάνει μια ακόμα φιέστα, ενώ οι υπόλοιποι μη εξαιρουμένου και του δικού μας παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις αφού από την ανικανότητά τους έβαλαν το σερίφη πάνω στο κεφάλι τους, χωρίς να έχουν το ανάστημα να έχουν καμία αντίρρηση για το οτιδήποτε.

Προειδοποίηση: Σερίφη Λυμπέρη στις 19 Μαΐου που η Εθνική Επαναστατική -Πατριωτική παράταξη «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ» αναλάβει τον Δήμο, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ όλων των συνδημοτών μας θα αποκατασταθεί. Θα ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις και όλες οι υπογραφές και τα συμφωνητικά θα τεθούν υπό αίρεση. Η Ηλεία έχει πρωτεύουσα και αυτή είναι ο Πύργος, που αυτός θα είναι ρυθμιστής των εξελίξεων.

Φτάνει πια ο ξεπεσμός.

Φτάνει πια η δουλοπρέπεια.

Είμαστε υπερήφανοι, και αν πέσουμε θα πέσουμε όρθιοι και όχι στα γόνατα

ΧΑΡΗΣ ΒΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ)

Περισσότερα Νέα