Ανακαίνιση έφερε στο φως τηγανιτές πατάτες McDonald's από το 1959 – Ζευγάρι έπαθε σοκ

24 Ιουλίου - 19:35 Περίεργα

Οι κρύες τηγανητές πατάτες είναι αρκετά κακές. Αλλά οι κρύες, παλιές τηγανητές πατάτες είναι ακόμα χειρότερες.Αυτή είναι η έκπληξη που βρήκε ένα ζευγάρι από το Ιλινόις κατά τη διάρκεια ανακαίνισης του σπιτιού του.

Στις 16 Απριλίου, ο Rob και η Gracie Jones έκαναν εργασίες στο σπίτι τους στο Crystal Lake του 1959, που βρίσκεται περίπου 50 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγο. Ξαφνικά, βρήκαν μια σακούλα McDonald’s δεκαετιών πίσω από έναν τοίχο. 

«Ο Rob ήταν στο μπάνιο και αντικαθιστούσε το παλιό εξάρτημα του χαρτιού τουαλέτας», δήλωσε η Gracie στο CNN την Τετάρτη, «Καθώς έβγαζε το εξάρτημα, παρατήρησε ένα τυλιγμένο κομμάτι ύφασμα μαζεμένο μέσα στον τοίχο». Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να ανακαλύψει fast food δεκαετιών. 

«Σε αυτό το σημείο και οι δύο κοιτάμε ο ένας τον άλλον και αναρωτιόμαστε αν θα καλέσουμε την αστυνομία, επειδή μόλις ανακαλύψαμε στοιχεία από τόπο εγκλήματος!» 

Η Gracie δήλωσε: «Ήμασταν πολύ ανακουφισμένοι που μόλις βρήκαμε την παλιά σακούλα των McDonald’s». 

Στη συνέχεια πήγαν την τσάντα στην κουζίνα τους για να την ανοίξουν προσεκτικά. Μέσα βρήκαν δύο περιτυλίγματα χάμπουργκερ και μερικές μισοφαγωμένες, τηγανιτές πατάτες δεκαετιών – που ήταν τραγανές και καφέ. «Είδαμε τις πατάτες και είπαμε: “Αυτό είναι εξωπραγματικό”. Πώς στην ευχή είναι αυτές οι πατάτες ακόμα σε αυτή τη σακούλα και πώς διατηρούνται τόσο καλά;! Ήταν τρελό», πρόσθεσε η Gracie.

Οι πατάτες McDonald’s είναι συνήθως γνωστές για την μυρωδιά τους, αλλά το ζευγάρι είπε ότι δεν υπήρχε καμία μυρωδιά σε αυτά τα… λείψανα. Η Gracie είπε ότι σήκωσαν μερικές από τις πατάτες και εξεπλάγησαν με το πόσο ανθεκτικές ήταν, παρά την ετοιμόρροπη εμφάνισή τους. 

Ερευνώντας το λογότυπο στη σακούλα που ανακάλυψαν, το ζευγάρι έμαθε ότι χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή της McDonald’s από το 1955 έως το 1961. Ανακάλυψαν επίσης ότι ένα από τα αρχικά McDonald’s της περιοχής χτίστηκε στο τέλος του δρόμου από το σπίτι τους το 1959 – την ίδια χρονιά που χτίστηκε και το σπίτι τους.

Η τσάντα περιείχε ακόμη και την αρχική μασκότ της αλυσίδας fast-food, την Speedee.Το CNN επικοινώνησε με την McDonald’s σχετικά με το ασυνήθιστο εύρημα και περιμένει σχόλια. Προς το παρόν, το ζευγάρι έχει το αρχαίο γεύμα στην αποθήκη και δεν είναι σίγουρο τι θα κάνει με αυτό. «Θα χαιρόμασταν να το πουλήσουμε ή αν όχι, μάλλον θα το κρατούσαμε ως ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας», δήλωσε η Gracie.

https://www.ethnos.gr/

Περισσότερα Νέα