Αναβάλλεται λόγω Κορωνοϊού το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ

24 Ιουλίου - 16:36 Τοπικά

Η Οργανωτική Επιτροπή του 41ου Ολυμπιακού Ράλλυ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού (Covid-19), με σεβασμό, ευαισθησία και υπευθυνότητα στο κοινωνικό σύνολο και τους συνδιοργανωτές, αποφάσισε, με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ, την αναβολή του αγώνα καθώς και των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων αυτού.
Η ασφάλεια όλων, της κοινωνίας, των αγωνιζόμενων, των μηχανικών τους, των ομάδων από το εξωτερικό, κριτών, θεατών, είναι η προτεραιότητα μας. Σκοπός του αγώνα είναι η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων και του κοινού και δε θέλουμε να υπάρχει ίχνος φόβου, ιδιαίτερα για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θεωρούμε φρόνιμο να αναβληθεί ο αγώνας, με προτεραιότητα την υγεία μας, μη απασχολώντας παράλληλα και τον κρατικό μηχανισμό, ασθενοφόρα, αστυνομία, πυροσβεστικά, γιατρούς κα. μια τόσο κρίσιμη στιγμή.
Μετά και την περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης και αφού ακολουθήσει σύσκεψη με την ΕΠΑ-ΟΜΑΕ, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα.
Σας ευχαριστούμε όλους, για το ενδιαφέρον που έχετε επιδείξει και σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ στην νέα του ημερομηνία.

Περισσότερα Νέα