Ανδρέας Νικολακόπουλος: Επιτέλους χωρίς λίστα αναμονής στον ΟΚΑΝΑ Πύργου

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

“Το Τμήμα του ΟΚΑΝΑ στον Πύργο κάνει εξαιρετική δουλειά, προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία, και έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να εξυπηρετεί όλες τις αιτήσεις των Ηλείων με σκοπό την απεξάρτησή τους, ενώ παράλληλα διευκολύνει και τις ανάγκες ατόμων από άλλους Νομούς”.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος,  ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΚΑΝΑ, ενημερώθηκε για την λειτουργία του και συνεχάρη τους εργαζόμενους για το πολύτιμο έργο τους.

Όπως τονίσθηκε, μετά από επίμονες και αποτελεσματικές προσπάθειες αλλά και την ανταπόκριση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρη, με τον οποίο είχε συνεργασία ο κ. Νικολακόπουλος ζητώντας την ενίσχυση του Οργανισμού στην Ηλεία, έχουν ήδη καλυφθεί τα κενά του προσωπικού και ειδικά σε νευραλγικές θέσεις.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αυτό έδωσε την δυνατότητα να ικανοποιηθούν και οι 103 αιτήσεις  που έγιναν από το Νομό μας και να σταματήσει πλέον η λίστα αναμονής που αποτελούσε το βασικότερο πρόβλημα. Επιπροσθέτως, ο ΟΚΑΝΑ  στην Ηλεία είναι σε θέση να βοηθήσει και επιπλέον άτομα από την Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά !

Όπως ανέφερε ο Ηλείος βουλευτής  είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί με τόσο καλές συνθήκες και με το απαιτούμενο προσωπικό κάτι που ήταν κυρίαρχος στόχος μετά τα παράπονα τα οποία είχαν διατυπωθεί για τις ελλείψεις.

Στο μεταξύ ιδιαιτέρως θετικές είναι και οι πρωτοβουλίες για την κατασκευή ράμπας για τα Άτομα με κινητικά προβλήματα όπως και της κατασκευής στεγάστρου για να προστατεύονται οι πολίτες από τις κακές καιρικές συνθήκες την ώρα αναμονής στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο κ. Νικολακόπουλος δεσμεύθηκε και προσωπικά, όπως έκανε μέχρι τώρα, έτσι και στην συνέχεια να παρακολουθεί στενά τα θέματα του ΟΚΑΝΑ για την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων ώστε να λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα το τμήμα.

Περισσότερα Νέα