Ανδρέας Παπαδάκος: Δωρεάν Πάρκινγκ στους πολίτες της Ήλιδας

24 Ιουλίου - 19:19 Τοπικά

Σήμερα (σ. χθες) Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, ανακοινώνουμε οτι παραχωρούμε στο Δημότη, στον επισκέπτη, στον επαγγελματία της Αμαλιάδας και ολόκληρου του Δήμου Ήλιδας, δωρεάν πάρκινγκ  επί των οδών Έλλης και Ιπποκράτους. Το οικόπεδο χρησιμοποιούνταν ως πάρκινγκ, μέχρι που ο ιδιοκτήτης κ. Ιωάννης Χαλδή, δικηγόρος του πρωτοδικείου της Αμαλιάδας το “έκλεισε” επειδή η Δημοτική αρχή δεν έχει ως προτεραιότητα την καθημερινότητα του πολίτη και δεν κατάφερε να κρατήσει “ανοικτό” το συγκεκριμένο οικόπεδο. Η ηγεσία του  Δήμου Ήλιδας δεν βρήκε τον τρόπο εξεύρεσης χώρων στάθμευσης τόσο στο συγκεκριμένο χώρο όσο και σε άλλα ιδιωτικά οικόπεδα για τον ταλαιπωρημένο πολίτη, που θέλει να σταθμεύσει στο κέντρο. Ο Ανδρέας Παπαδάκος ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ιωάννη Χαλδή, μέσα σε λίγες ώρες.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Παπαδάκος παραχωρεί δωρεάν το πάρκινγκ, χωρητικότητας 40-50 θέσεων, ευχαριστώντας τον κ. Χαλδή για την ταχύτητα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του τονίζοντας με την πράξη αυτή οτι μ’ αυτόν τον τρόπο θα πορευτεί στον προεκλογικό αγώνα. Με έργα και όχι λασπολογίες και άγονα λόγια.

Η παράταξη “’Ηλιδα 36” ανακοινώνει, με σεβασμό στον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά να τον προσκαλέσουμε, να βρεθούμε μαζί χέρι χέρι στους δρόμους των αυτοδιοικητικών και κοινωνικών αγώνων, στην μάχη των ιδεών, για να μεταμορφώσουμε το Δήμο Ήλιδας, σε Δήμο Ανοικτών οριζόντων, της Συμμετοχικής Δημοκρατίας και Αλληλεγγύης, υπακούοντας απόλυτα στις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν στην πόλη μας.

Όλα αρχίζουν ξανά στο Δήμο Ήλιδας.

Ανδρέας Παπαδάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας

Περισσότερα Νέα