Ανδρικόπουλος, Βαρελάς, Μποσμής και Φραγκαντώνης στο πλευρό του Παρασκευόπουλου

24 Ιουλίου - 18:00 Τοπικά

Την αισιοδοξία τους για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου, εκφράζουν με χθεσινές δηλώσεις τους τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του δήμου Πύργου. Οι Aνδρέας Ανδρικόπουλος, Γιάννης Βαρελάς, Κώστας Μποσμής και Παναγιώτης Φραγκαντώνης αναφέρονται στο έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να το αφήσουν στη μέση, εκτιμώντας ότι μέσα στα επόμενα χρόνια οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος Πύργου είναι τέτοιες που απαιτούν μια ηγεσία η οποία προτάσσει αξίες και αρχές που ανταποκρίνονται στο κοινό αίσθημα των πολιτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

Aνδρέας ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, δημοτικός σύμβουλος:

Οι πολίτες θα εκτιμήσουν το ήθος, την εντιμότητα και το έργο μας!

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές πρέπει να ακουστούν ξεκάθαρα οι απόψεις όλων των συνδυασμών και των υποψηφίων για το μέλλον του Δήμου Πύργου. Ακόμη και όσοι συγκροτούνται στη βάση προσωπικών υπολογισμών και επιδιώξεων, δεν πρέπει να θολώνουν τα νερά. Οφείλουν να πουν ποιοι είναι και τι ζητούν από την κοινωνία, με ποιες αρχές και με ποιο πρόγραμμα ζητούν την ψήφο των πολιτών.

Στη δική μας παράταξη αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει από το 2006 και τα έχουμε κάνει πράξη σε όλο το διάστημα που οι πολίτες μάς εμπιστεύτηκαν την τύχη της πόλης και του δήμου Πύργου. Δώσαμε και δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, για να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Άλλοτε το πετύχαμε και άλλοτε δεν τα καταφέραμε όσο θα θέλαμε. Αλλά η προσπάθειά μας ήταν τίμια και καθαρή, όπως τη χάραξε από την πρώτη στιγμή ο Μάκης Παρασκευόπουλος, ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο κύρος και ηθικό βάρος που έχει υπάρξει ποτέ στον Πύργο, ο άνθρωπος που μας ενέπνευσε και μας εμπνέει να συνεχίσουμε αυτόν τον καλόν αγώνα.

Γι’ αυτό στρατεύομαι πάλι στο πλευρό του Μάκη Παρασκευόπουλου, πιστεύοντας ότι οι συμπολίτες μας θα εκτιμήσουν το ήθος, την εντιμότητα και το έργο που επιτελεί η δημοτική αρχή υπό την ηγεσία του.

Γιάννης ΒΑΡΕΛΑΣ, πρόεδρος ΔΕΥΑΠ:

Και αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα!

Ένας επιγραμματικός και μόνον απολογισμός της θητείας του Μάκη Παρασκευόπουλου και της δημοτικής αρχής που διαχειρίστηκε τις δημοτικές μας υποθέσεις υπό την ηγεσία του, θα χρειαζόταν σελίδες επί σελίδων για να αποτυπώσει το έργο που επιτελέστηκε. Και πολύ περισσότερες σελίδες θα απαιτούνταν για να περιγράψει κανείς τον τρόπο, τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία ήλθε εις πέρας αυτό το έργο.

Σε πείσμα όσων έσπευδαν να προδιαγράψουν την αποτυχία και παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι οποίες επιδεινώθηκαν με τον ερχομό της οικονομικής κρίσης, η αλήθεια είναι ότι η δημοτική αρχή του Μάκη Παρασκευόπουλου επιτέλεσε ένα τιτάνιο έργο σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό το έργο δεν θα το αφήσουμε στη μέση. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Οι δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, μας καλούν όλους σε θέση ευθύνης. Για μένα, όπως και για πολλούς άλλους, δεν υπάρχουν αμφιταλαντεύσεις. Η συνέχιση της προσπάθειας στο πλευρό του Μάκη Παρασκευόπουλου αποτελεί τον μοναδικό δρόμο. Θα δώσουμε και πάλι μια νικηφόρα μάχη για τον δήμο Πύργου, για τους πολίτες, για το μέλλον!

Κώστας ΜΠΟΣΜΗΣ, αντιδήμαρχος:

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος θα αφήσει εποχή στην ιστορία του δήμου

Μέσα στις συνθήκες μιας αδυσώπητης κρίσης που πλήττει πρώτα από όλα τους πολίτες και τις κοινωνικές δομές του κράτους, ο δήμος Πύργου όχι μόνο στέκεται όρθιος, όχι μόνο βρίσκεται ανάμεσα στους πιο υγιείς οικονομικά δήμους της χώρας, αλλά έχει κατορθώσει να συγκροτήσει τις δικές του κοινωνικές δομές για να στηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας. Αυτό το κατορθώσαμε χάρη στη χρηστή διαχείριση των οικονομικών πραγμάτων, χάρη στην πολιτική διαφάνειας και ισότητας που επέβαλε ο Μάκης Παρασκευόπουλος.

Δεν θέλω να θυμηθώ τι παραλάβαμε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Θέλω μόνο να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε έναν άνισο αγώνα για να ορθοποδήσει ο δήμος Πύργου, για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό έργο με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών.

Είναι αυτονόητο ότι το έργο αυτό το υπερασπιζόμαστε όλοι, είναι αυτονόητο ότι ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά στις εκλογές του Μαΐου είναι να συνεχίσουμε μαζί με τον Μάκη Παρασκευόπουλο, ώστε να ολοκληρώσουμε μια θητεία που θα αφήσει εποχή στην ιστορία των δημοτικών μας πραγμάτων.

Παναγιώτης ΦΡΑΓΚΑΝΤΩΝΗΣ αντιδήμαρχος:

Με τον Μάκη για τον δήμο Πύργου και τις αξίες μας

Συνεχίζουμε! Δεν υπάρχει άλλη απάντηση για κάθε έναν από εμάς που ζούμε «από μέσα» τη θητεία του Μάκη Παρασκευόπουλου. Συνεχίζουμε μαζί του έναν δύσκολο και γι’ αυτό τόσο ωραίον αγώνα, συνεχίζουμε μαζί του απέναντι σε όλο και πιο μεγάλες προκλήσεις, συνεχίζουμε μαζί του μια πορεία ευθύνης «με λογισμό και με όνειρο», με μοναδικό μας όπλο τις αξίες και τις αρχές που εκείνος καθιέρωσε στο δήμο Πύργου.

Συνεχίζουμε χωρίς να ακούμε τις «Σειρήνες», γιατί αυτό το ταξίδι, στο οποίο στρατευτήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, μας δείχνει κάθε μέρα ότι πάντα θα υπάρχουν καινούργια πράγματα που θα ζητούν απαντήσεις, πάντα θα υπάρχει μια δημιουργική πρόκληση που δεν θα πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη.

Συνεχίζουμε χάρη στο Μάκη Παρασκευόπουλο, τον άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον ηγέτη που με τη δύναμη του παραδείγματός του, μας δίνει το μέτρο της πολιτικής συμπεριφοράς, την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς, την υποχρέωση για προσήλωση και πίστη στους θεσμούς, όποιου επιθυμεί να φέρει την ιδιότητα του δημοσίου ανδρός!

Περισσότερα Νέα