Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού την Κυριακή. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

24 Ιουλίου - 19:29 Αθλητικά

Την προσεχή Κυριακή (3/7) και ώρα 7:30μ.μ., στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού με θέμα: «Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο στόχος για τη μεγάλη άνοδο».
Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί τον Δήμαρχο Πύργου, τους Βουλευτές, τους πολιτευτές του τόπου, τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους αιρετούς, εκπροσώπους των θεσμικών φορέων, τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του Πανηλειακού. Καλούμε επίσης όλους τους Ηλείους φιλάθλους. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να είναι όλοι εκεί, αυτοπροσώπως και όχι δι’ αντιπροσώπων. Να ακούσουν, να ενημερωθούν σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, να παρέμβουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Το παρόν στη Γενική Συνέλευση θα δώσει και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κούτσης, μαζί με τον συνεργάτη του, Θοδωρή Γκάτζιο. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων.
Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί θα φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Όλοι μαζί για τη μεγάλη άνοδο.
Εισιτήρια διαρκείας
Εντωμεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων  διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 για τους εντός έδρας αγώνες του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
α. VIP Διαρκείας για την Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» των Επισήμων – 150€
β. Απλό Διαρκείας για όλες τις υπόλοιπες Θύρες του γηπέδου – 80€
γ. Red Boys Διαρκείας για την Θύρα 9 των Οργανωμένων – 50€
Έπειτα από μία δύσκολη και ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διετία που στέφθηκε εντέλει από απόλυτη επιτυχία, οι ερυθρόλευκοι του Πύργου επιστρέφουν και πάλι στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο νέο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής των 4 Ομίλων και των 76 ομάδων. 
Έχοντας ξεκινήσει ήδη τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου με την άκρως σημαντική πρόσληψη του πολύπειρου και άκρως επιτυχημένου διδύμου των Γιώργου Κούτση και Θεόδωρου Γκάτζιου στον ερυθρόλευκο πάγκο, ο Πανηλειακός θέτει και πάλι υψηλούς στόχους θέλοντας να πρωταγωνιστήσει και στη Γ’ Εθνική, όπως επιτάσσει η ιστορία του! Και σε αυτή την προσπάθεια η ιστορική ομάδα της Ηλείας, το καμάρι της πόλης μας, χρειάζεται όλο τον κόσμο του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής δίπλα της! Στηρίζουμε τον Πανηλειακό μας, μετατρέπουμε το Δημοτικό Στάδιο Πύργου σε «φρούριο», ενισχύουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας στο νέο συναρπαστικό ταξίδι της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική.
ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
– Μέσω τηλεφώνου στο: 6972675032 (Αντώνης Κανελλόπουλος)
– Μέσω email στο: [email protected]
– Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
– Pit’s Fitili (Κεντρική Πλατεία Πύργου)
– Ozzi Café (Ερυθρού Σταυρού 1)
Τέλος,η Διοίκηση του Πανηλειακού ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Dedalos Security και τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο για την ευγενική χορηγία των καρτών διαρκείας και της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς και για το έργο και την εν γένει στήριξή του προς την ομάδα της πόλης μας όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα Νέα