Ανοιχτή Συμπολιτεία για τα γεγονότα στην «Οσία Ξένη»: Με τέτοια «λειτουργία» της δημοτικής αρχής,ο δήμος θα δει πολύ άσχημες μέρες.

24 Ιουλίου - 17:25 Τοπικά

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συναινέσουμε στη δημιουργία ενός ακόμα ΧΑΔΑ στην περιοχή μας.Δυστυχώς η δημοτική αρχή του Πύργου δείχνει να διακατέχεται από λογικές του προηγούμενου αιώνα.Αγνοεί νόμους, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες της ΕΕ, τους δημότες και το δημοτικό συμβούλιο.

Από τότε που αναδείχτηκε νικητής ο κ. Δήμαρχος, όφειλε να ενημερώσει για το πρόγραμμά του, να ζητήσει τη γνώμη και των υπόλοιπων παρατάξεων, να το φέρει σε δημόσια διαβούλευση, να το ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι μαζί πλέον να βοηθήσουμε στην υλοποίησή του.

Αντί αυτού, λειτουργεί εντελώς σπασμωδικά, αναθέτει σε «εργολάβους» να προχωρήσουν κάποιες λύσεις, αναθέτει σε άλλον αντιδήμαρχο τη στρατηγική των σκουπιδιών, σε άλλον την ανακύκλωση και σε άλλον την αποκομιδή. Προφανώς δεν μπορεί παρά να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Με τέτοια «λειτουργία» της δημοτικής αρχής, όλες οι δυνατότητες για – έστω και μερική – λύση του προβλήματος θα πέφτουν στο κενό και ο δήμος θα δει πολύ άσχημες μέρες.Η ανοχή παράνομων ενεργειών δεν μπορεί πλέον να θεωρείται αυτονόητη!

Ο καθένας (ακόμα και οι κάτοικοι) θα αναλάβει τις ευθύνες του….

Περισσότερα Νέα