Άνοιξε και επίσημα η εφαρμογή «Άτλας»: Όλα τα ένσημά σας με ένα “κλικ”

24 Ιουλίου - 17:25 Τοπικά

Άνοιξε το μεσημέρι η εφαρμογή του «Ατλας» που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ένσημά τους από το 1994 και μετά online.

To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  «www.atlas.gov.gr» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει μήνυμα του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση στο οποίο τονίζονται τα εξής:

«Η δημιουργία του Ενιαίου Μητρώου Ασφάλισης-Ασφαλιστικής Ικανότητας «ΑΤΛΑΣ» αποτελεί το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό επίτευγμα στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης.

Διαχωρίζει οριστικά το χθες από το αύριο της κοινωνικής ασφάλισης. Εγκαινιάζει μια νέα εποχή διαφάνειας, ποιοτικής εξυπηρέτησης και αναβάθμισης της καθημερινότητας των ασφαλισμένων της χώρας μας.

Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέες γενιές, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το «ασφαλιστικό βιογραφικό» τους. Από την πρώτη στιγμή που θα μπουν στην αγορά εργασίας έως και την ημέρα της συνταξιοδότησής τους.

Οι νέες πληροφοριακές υποδομές του Υπουργείου Εργασίας όπως ο «ΗΛΙΟΣ», η «ΕΡΓΑΝΗ» και τώρα ο «ΑΤΛΑΣ» αποτελούν μια μοναδική παρακαταθήκη για το μέλλον της πατρίδας μας»

aftodioikisi.gr

Περισσότερα Νέα