Αντωνακόπουλος: Με κινητοποιήσεις και δημοψήφισμα απαντάμε στις προθέσεις της Κυβέρνησης για τη Δομή στο Επιτάλιο

24 Ιουλίου - 16:40 Τοπικά

Πραγματοποιήθηκε το βράδι της Παρασκευής η έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Πύργου με θέμα την κατασκευή Δομής προσφύγων – μεταναστών στο Επιτάλιο.

Τη διαδικασία ξεκίνησε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για τη σύσκεψη που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα για το συγκεκριμένο θέμα κατα τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για το σχέδιο της Κυβέρνησης στη δημιουργία κλειστών δομών. Στη συνέχεια τόνισε οτι ο Δημός Πύργου θα αντιδράσει στη δημιουργία κλειστής δομής στο Επιτάλιο αρχής γενομένης από τη συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή Δημοτικού Δημοψηφίσματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «στα εντέλλεσθε απαντάμε με λαϊκές κινητοποιήσεις» ενώ στόχος είναι να συγκεντρωθούν 10.000υπογραφές από τους πολίτες για να γίνει Δημοψήφισμα.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν επικεφαλής των παρατάξεων , εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ Επιταλίου. Όλοι εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στη δημιρουγία Δομής στην περιοχή ενώ τάχθηκαν στο πλευρό του Δημάρχου για τις κινητοποιήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τ.Κ. Επιταλίου

Περισσότερα Νέα