Αντώνης Καράμπελας: Ισόρροπη ανάπτυξη σε κέντρο και Περιφερειακά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου

24 Ιουλίου - 17:54 Τοπικά

Τις βασικές αρχές της παράταξής του για την ανάπτυξη του Δήμου ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας:

Η ανάπτυξη της πόλης πρέπει να συμβαδίζει με την ανάπτυξη των Τοπικών Κοινοτήτων. Η εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι των κοινοτήτων του Δήμου μας δείχνει την έλλειψη ευαισθησίας προς τους συμπολίτες μας.

Για εμάς το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της περνάει μέσα από την ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας και του κέντρου.

Για αυτό το λόγο η αγροτική οδοποιία και ο εξηλεκτρισμός των αγροτικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας είναι, μεταξύ άλλων, για εμάς στόχος πρώτης προτεραιότητας.

Θα διεκδικήσουμε τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των βασικών υποδομών των κοινοτήτων μας μέσα από καινοτόμα ευρωπαϊκά προγράμματα αγροκτηνοτροφικής ανάπτυξης. Οι προτάσεις μας είναι τεκμηριωμένες τεχνοκρατικά και άμεσα υλοποιήσιμες.

Θέλουμε ένα Δημαρχείο ανοιχτό στους δημότες. Θέλουμε ένα Δήμο με υπηρεσίες ανοιχτές όχι μόνο στην έδρα, στο Δημαρχείο και τις υπηρεσίες του αλλά και σε κάθε τοπική κοινότητα.

Ο κος Καράμπελας απευθυνόμενος στα στελέχη του συνδυασμού του κυρίως από τις Τοπικές Κοινότητες επεσήμανε ακόμη πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν τη λειτουργία ενός Δήμου που δεν θα μένει εγκλωβισμένος σε έργα βιτρίνας αλλά θα εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη κάθε γειτονιάς του και κάθε τοπικής κοινότητας. Θέλουμε μια πρωτεύουσα ικανή να στηρίζει τις προσπάθειες και τα όνειρα όλων, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Και κατέληξε λέγοντας πως η Ωλένη, ο Ιάρδανος, ο Βώλακας και ο Πύργος, ήρθε η ώρα να γίνουν μία πόλη. Όχι στα λόγια αλλά στην πράξη και με πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας και με την συμμετοχή ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Περισσότερα Νέα