Απάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Χαντζή Κωνσταντίνου στον πρώην Δήμαρχο κ. Μοράντ Ναμπίλ

24 Ιουλίου - 19:28 Τοπικά

Αγαπητέ πρώην Δήμαρχε, οτιδήποτε αναφέρετε στις χθεσινές σας δηλώσεις, στα ΜΜΕ θα περίμενα να τα πείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι ο ναός της Δημοκρατίας. Αντιθέτως μόνιμα απουσιάζετε και αρέσκεστε σε δηλώσεις μονολόγους!

Επιτέλους μη κρύβεστε!

Η περιφρόνηση των θεσμών,  των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και εν γενεί των Δημοτών, είναι ένας από τους πολλούς λόγους που «κατάφερατε» στις προηγούμενες εκλογές ο λαός να σας τοποθετήσει στη τρίτη θέση, αν και ήσασταν εν ενέργεια Δήμαρχος.

Με τους μονολόγους σας, μειώνετε στο βωμό της μικροπολιτικής, και του λαϊκισμού, όλες τις ανιδιοτελείς προσπάθειες για ένα Διεθνές φεστιβάλ που για πρώτη φορά ανοίγει τα φτερά του εκτός συνόρων. Δεν είσαστε τιμητης του φεστιβάλ γιατί πάντα ήσασταν απέναντι του.  Είναι αλήθεια ότι στη δίκη σας θητεία για δυο χρόνια δε πραγματοποιήσατε κάποια εκδήλωση; Στη δήλωση σας θα επιθυμούσα να μου αναφέρετε ποια εκδήλωση είχε προετοιμάσει ο παραιτηθεις καλλιτεχνικός διευθυντής; Θα σας απαντήσω μονολεκτικά καμία.

Να σας πληροφορήσουμε επίσης, γιατί εκτίθεστε χωρίς λόγο, πως το φεστιβάλ θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που αφορούν τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή τόσο στην Κάτω Παναγιά, όσο και στη Ν. Μανολαδα. Απευθυνθείτε για εξακρίβωση των παραπάνω, και στον Δημοτικό σας Σύμβουλο, αυτός γνωρίζει.

Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε από κοντά, όταν μας κάνετε τη τιμή, και παρευρεθείτε σε κάποιο από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια κ. πρώην Δήμαρχε. Οψόμεθα αλλά δε το βλέπουμε.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού

Χαντζής Κωνσταντίνος

Περισσότερα Νέα