Αποχώρησαν τα ΜΑΤ από τις Λίμνες. Δηλώσεις Παρασκευόπουλου

24 Ιουλίου - 18:26 Τοπικά

Με το πέρας της απόθεσης των απορριμάτων απο τα απορριματοφόρα των Δήμων Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας, αποχώρησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν απο τις πρώτες πρωινές ώρες στις Λίμνες.
Δηλώσεις για τις σημερινές εξελίξεις έκανε ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος όπου τόνισε:

“Η ευθύνη για την υγεία και τη ζωή των πολιτών βρίσκεται πάνω από πολιτικές, πολιτικά κόμματα και πολιτικά κόστη. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια διαλόγου και ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι παρών, άρχισε κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων με τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης.

Αυτή την κρίσιμη για τον τόπο ώρα, που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν ένα μόνιμο αδιέξοδο, πραγματικά καταστροφικό για την κοινωνική ζωή και την κοινωνική συνοχή, καλώ όλους τους παράγοντες της δημόσιας ζωής ?τα πολιτικά κόμματα, τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, τις οικολογικές οργανώσεις, τις παραγωγικές τάξεις, τα σωματεία και τους συνδικαλιστικούς φορείς? και κυρίως τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της περιοχής, να συμμετάσχουμε όλοι σ? έναν ειλικρινή και δημιουργικό διάλογο με στόχο την άρση του αδιεξόδου, την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα και ειρήνη της κοινωνικής ζωής.

Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους.”

Περισσότερα Νέα