Αποκαθίσταται η καμένη κατοικία της οικογένειας στο Λατζόι. Ευχαριστίες Ανδρ. Αγγελακοπούλου σε όσους βοήθησαν

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Αισθάνομαι την ανάγκη και μέσω του Τύπου να ευχαριστήσω τον καθέναν ξεχωριστά που συνέδραμε την Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Πύργου, στην αποκατάσταση ζημιών της οικογένειας που διαμένει στο Δ.Δ. Λαντζοΐου, λόγω ολοσχερούς καταστροφής της οικίας τους από πυρκαγιά. Επιπλέον ευχαριστώ, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ταχεία περαίωση απαιτούμενων διαδικασιών.

Η ολοσχερή καταστροφή της οικίας, διαμόρφωσε μία κατάσταση τραγική για την οικογένεια και δύσκολα διαχειρίσιμη. Ωστόσο πάρα πολλοί δημότες μας, βρέθηκαν να μας συνδράμουν και μαζί να καταφέρουμε σε μηδενικό χρόνο, να ανακατασκευάσουμε την οικία. Με εθελοντική εργασία, με προσφορές οικοδομικών υλικών από επιχειρηματίες του Δήμου μας, με την συμπαράσταση όλων, διαμορφώθηκαν αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης για την πληγείσα οικογένεια. Σε μια εποχή όπως η σημερινή, με έντονα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, η προσφορά και η ανιδιοτέλεια των συμπολιτών μας, εξακολουθούν να αποδεικνύουν ότι είμαστε μια κοινωνία που έχει γαλουχηθεί με τον ανθρωπισμό.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η κατοικία σε εύλογο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί προς χρήση. Γι’ αυτό το λόγο επιθυμώ  να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέδραμαν σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, τον Αντιδήμαρχο  Δημοτικής Ενότητας  Ωλένης κ. Γεωργόπουλο Σωτήριο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λαντζοΐου  κ.Μπαρτζάκο  Νώντα.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας ,ιδιαίτερη μνεία οφείλω να απονείμω στις εταιρείες εμπορίας οικοδομικών υλικών: Αφοί Τορέγα ΟΕ,  Βυθούλκας Ξυλεία ΑΕΒΕ, Κακαλής Κωνσταντίνος, Μαντάς ξυλεία ΑΕΒΕ και Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ, χάρη στην συμβολή των οποίων καλύφθηκε μεγάλο μέρος του κόστους προμήθειας υλικών,ανακατασκευής της οικείας.

Εύχομαι υγεία και ευημερία σε όλους, στην πληγείσα οικογένεια σύντομα να στεγαστούν στην νέα τους κατοικία και να ευτυχήσουν σε αυτήν, ιδιαίτερα στα παιδιά τους θα ευχηθώ καλή πρόοδο.

Διαβεβαιώνω όλους, ότι ο Δήμος Πύργος καθημερινά προσπαθεί να συνδράμει κάθε έναν δημότη μας που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης και θα είμαστε πάντοτε αρωγοί σε κάθε ενέργεια στήριξης και ενδυνάμωσης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Περισσότερα Νέα