«ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ». "Η εξουσία αποκαλύπτει τον χαρακτήρα". Απάντηση Μιχαλακόπουλου σε Αργυρόπουλο

24 Ιουλίου - 19:22 Τοπικά

Ο γνωστός αποτυχημένος πολιτικά και διοικητικά επαγγελματίας αντιδήμαρχος, έχει τεράστιο θράσος τελικά, γεγονός το οποίο προκύπτει από την πολύ παρέα που κάνει με τον Δήμαρχο…..

Όλα τα ανωτέρω που αναφέρει στο παραλήρημά του για να δικαιολογηθεί, ας τα καταθέσει στο ποινικό δικαστήριο που πιθανόν να κληθεί, όταν αναζητηθούν οι υπεύθυνοι για την μη είσπραξη των χρημάτων εκ μέρους του Δήμου Πύργου (περίπου 1.000.000- αρχική απαίτηση 1.300.000 ΕΥΡΩ).

Είναι απορίας άξιο βέβαια, πώς κατά την διάρκεια στην οποία ήταν ενεργή η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο Δήμων, δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια από τον ίδιο και την Υπηρεσία (την οποία ο ίδιος υποδεικνύει/καρφώνει), για να εισπράξουν τα οφειλόμενα από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με αποτέλεσμα οι πολίτες του Δήμου Πύργου να πληρώνουν τα σκουπίδια των δημοτών της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ενώ οφείλατε εσείς και οι συνάδελφοί σας (τους οποίους πάλι εσείς υποδεικνύετε/καρφώνετε),  να προβαίνετε  μετά την ενταλματοποίηση των δαπανών δεματοποίησης από τον Δήμο, στην είσπραξη του συμφωνηθέντως ποσού βάσει της  προγραμματικής σύμβασης από τον  Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, δεν το πράξατε.

Έπρεπε τελικά να περάσουν 10 και πλέον χρόνια για να αποδειχθεί κατόπιν δικαστικών αποφάσεων και ενέργειες τρίτων, όχι δικών σας (διότι εσείς το αποκρύψατε), ότι ο Δήμος Πύργου στερήθηκε  περίπου 700.000 ευρώ (ΤΕΛΕΣΊΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ).

Για άλλη μια φορά μας λέτε ότι δεν ξέρατε τίποτα και  πολύ εύκολα κατά την προσφιλή σας τακτική εσάς και του στενού σας συνεργάτη ότι φταίνε οι υπάλληλοι, οι Υπηρεσίες, ο κακός μας ο καιρός και προφανώς θα φταίει και η Αντιπολίτευση!!!

Άραγε ( κύριε χρηστέ διαχειριστή) το πόρισμα των οικονομικών επιθεωρητών για τα οικονομικά  του Δήμου για την χρήση του έτους 2011 το γνωρίζετε;

 

Να σας θυμίσω ότι σας «κυνηγούσε» η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, για χρέος που είχατε προς τον Δήμο (κοντά στα 13.000 ευρώ), λόγω του ότι χρησιμοποιούσατε το κινητό υπηρεσιακό τηλέφωνο (που πληρώνουν οι δημότες) ως ιδιώτης κατά το χρονικό προεκλογικό διάστημα των εκλογών του 2014 και παρά το γεγονός ότι είχατε παραιτηθεί.

Και δεν πήγατε μόνος σας να το πληρώσετε…………………;Άρα;

Μην μιλάτε λοιπόν εσείς για ηθική, ψέματα ,κ.λ.π, γιατί όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις γελάνε.

Η ιστορία έχει δείξει ότι είσαστε ανεπαρκής για να διοικήσετε τον Δήμο και δεν είναι ψέματα ότι ακόμα κρίνεστε από τις δικαστικές αρχές. Το κατάλαβαν και οι παλιοί σας συνεργάτες, οι οποίοι σας εγκατέλειψαν με όσα είδαν εκ μέρους σας. Και αυτό τους τιμάει.

Εν κατακλείδι ,δεν πρέπει να μιλάτε εσείς για φασισμό, γιατί ανήκετε στην Δημοτική Αρχή που «πατερίτσα» σας είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος με την Παράταξη της Χρυσής Αυγής. (Ψηφίζει σε όλα ναι)…..

Σας συστήνω υπομονή και να είστε σίγουρος ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τέλος σας εύχομαι καλή επιτυχία, στις ποινικές υποθέσεις που είστε εν δυνάμει κατηγορούμενος.

Περισσότερα Νέα