Αρωγός στις προσπάθειες του ομίλου Aldemar , ο Δήμος Πύργου

24 Ιουλίου - 17:18 Τοπικά

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ομίλου Aldemar κ. Αλ. Αγγελόπουλο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Πύργου στο Λάτσειο μέγαρο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Δ/ντής του Aldemar Olympian Village κος Παύλος Ντάκουρης καθώς και η συνεργάτης του κου Αγγελόπουλου, κ. Νανίτα Κυργιώργη.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Αγγελόπουλο για την παρουσία του, τόνισε ότι ο Δήμος θα προσφέρει κάθε βοήθεια στον όμιλο όσον αφορά τις προσπάθειες ανάδειξης της περιοχής. Όσον αφορά το σοβαρότατο πρόβλημα με τα σκουπίδια ο Γαβρίλης Λιατσής ανέφερε ότι ” άρχισε να βγαίνει φως προ την επίλυση του θέματος των σκουπιδιών…και αυτό οφείλεται στη η διάθεση για συναίνεση απο όλους τους δημάρχους της Ηλείας και η πολιτεία γίνεται αρωγός  αυτής της προσπάθειας”.

Από την πλευρά του ο κ.Αγγελόπουλος ξεκίνησε την αναφορά του από το πρόβλημα των απορριμμάτων λέγοντας ότι ” η ευθύνη αυτή τη στιγμή πέφτει στις πλάτες του Δημάρχου αλλα ταυτόχρονα είναι και ευθύνη των πολιτών για τον τρόπο που τα διαχειρίζεται. Οι πολίτες πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείρηση στο απορρίμματά μας μέσα στα σπίτια μας”

Συνεχίζοντας ο κος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Ηλείας τόνισε οτι “η Ηλεία είναι ο πιο ωραίος τόπος αλλα είναι ο πιο ωραίος τόπος αν εμείς οι πολίτες τον θέλουμε ωραίο”  “οι ιδέες για να αξιοποιήσουμε τον τόπο μας είναι άπειρες…αλλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να τις βρουμε” κατέληξε ο κος Αγγελόπουλος

Περισσότερα Νέα