Αστυνομικό δελτίο ημέρας: Άγνωστοι έκλεψαν συσσωρευτές αξίας 5000 ευρώ από σιδηροδρομικές διαβάσεις στο Πύργος – Ολυμπία. Εξιχνίαση κλοπής από στάβλο. Συλλήψεις φυγόποινων

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή, οι οποίοι  από την 10-11-2016 έως 12-11-2016, αφαίρεσαν από ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις, στο τμήμα Πύργος –Αρχαία Ολύμπια, δώδεκα συσσωρευτές βάρους, συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής -σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, κλοπή που έλαβε χώρα την 12/11/2016 στο Τραγανό Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία για το προαναφερόμενο αδίκημα, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών ηλικίας, 28, 21 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από στάβλο 37χρονου ημεδαπού.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική  απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας,  43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύλληψη  αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας  για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου (διασταύρωση Νέας Μανωλάδας),  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς, σύμφωνα με τη οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ.

Περισσότερα Νέα