Αστυνομικό Δελτίο Ημέρας: Η ενοικιάστρια με το «μακρύ» χέρι στην Αμαλιάδα, πλαστή επιταγή 7.000 ευρώ σε βάρος τυροκόμου στη Γαστούνη, συλλήψεις για οπλοκατοχή και φυγόποινου.

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, η οποία διαμένοντας ως ενοικιάστρια, σε  διαμέρισμα 57χρονης ημεδαπής, την 25/10/ 2016, την 08/11/2016 και την 11/11/2016 εισήλθε στην οικία της και αφαίρεσε από ντουλάπα υπνοδωματίου το  χρηματικό ποσό των (1.860) ευρώ.  Σε σωματική έρευνα που της ενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πενήντα (50) ευρώ, ενώ σε νομότυπη έρευνα στην οικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (450)  ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  αγνώστου δράστη για απάτη

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος την 03-11-2016 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με 53χρονο ημεδαπό και προφασιζόμενος ιδιοκτήτη καταστήματος   πώλησης τροφίμων, που εδρεύει στην Αττική, συμφώνησε να προβεί στην πώληση χιλίων διακοσίων (1.200) κιλών γαλακτοκομικού προϊόντος, έναντι του χρηματικού ποσού των (7.051,20) ευρώ. Ο 53χρονος την 12-11-2016, έπειτα από συναλλαγή που είχε στη Γαστούνη με το δράστη, αφού παρέδωσε τα προϊόντα, έλαβε τραπεζική επιταγή, η οποία διαπίστωσε ότι τυγχάνει πλαστή. Ο δράστης αναζητείται.   

Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Ανθόπυργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που ενεργήθηκε στην οικία του,  παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα του, το οποίο κατείχε χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής και τέσσερις κροτίδες.

 

Σύλληψη ενός  αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας για καταδικαστική  απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο  που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για παραβίαση αναστολής.

 

Περισσότερα Νέα