Αστυνομικό Δελτίο Ημέρας: Συλλήψεις φυγόποινων στον Πύργο. Σύλληψη Αλβανού στην Εθν. Οδό Πατρών Πύργου σε Λεωφορείο Τίρανα – Καλαμάτα με λαθραίο καπνό.

24 Ιουλίου - 17:07 Τοπικά

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη ημεδαπής  για καταδικαστική απόφαση        

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, 51χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απόπειρα ληστείας.

Σύλληψη  αλλοδαπού  για παράβαση του  Τελωνειακού  Κώδικα         

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει  με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Καλαμάτα, στις ατομικές αποσκευές του, 1500 γραμμάρια λαθραίου καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Περισσότερα Νέα