Αστυνομικό δελτίο ημέρας: Σύλληψη 29χρονης στον Πύργο για κλοπή από σουπερ μαρκετ προιόντων αξίας 61 ευρώ. Κλοπές από σχολεία του Πύργου και των Λεχαινών ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 29χρονη ημεδαπή, η οποία χθες το πρωί, αφαίρεσε από σουπερμάρκετ, διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας (61) ευρώ. Η δράστιδα είχε γίνει αντιληπτή από τον διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (4-2-2017) νωρίς το πρωί είχαν εισέλθει σε δημοτικό σχολείο των Λεχαινών, όπου αφαίρεσαν ένα κασετόφωνο και ένα μικρόφωνο, συνολικής αξίας (300) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από τις (3-2-2017) το βράδυ μέχρι τις (6-2-2017) το πρωί, είχαν εισέλθει σε σχολείο στον Πύργο, όπου αφαίρεσαν μια τηλεόραση, αξίας (300) ευρώ.

Περισσότερα Νέα