«ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ»

24 Ιουλίου - 19:21 Τοπικά

Με στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου διοργάνωσαν πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος βρέθηκε κοντά στα παιδιά τριών σχολείων, όπου και τους επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις.

Πρώτος σταθμός ήταν το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος» στον Κούβελο όπου σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Πύργου τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο και με την καθοδήγηση των διευθυντών τους Ερμίνα Ζανταρίδου και Αγγελική Πετρόγιαννη όπως και του εκπαιδευτικού προσωπικού αθλήθηκαν και διασκέδασαν.

Ο κ. Πλεμμένος επισκέφτηκε επίσης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο το 6ο δημοτικό σχολείο. Εκεί τα παιδιά ενημερώθηκαν από τον προπονητή Πάνο Τσόκο για το άθλημα του μπάντμιντον, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης στην Ελληνορωμαϊκή πάλη Αρίωνα Κολιτσόπουλο και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πατέρα του και προπονητή Αλέξη, να ασκηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τον γυμναστή Μάκη Κόκκαλη και να χορέψουν με τη Ζωή Ανδρίτσου.

Η «στρογγυλή θεά» είχε την τιμητική της στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου όπου μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας βρέθηκε εκεί ο προπονητής του Πανηλειακού Γιώργος Κούτσης και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Περισσότερα Νέα