Αθλητική Ένωση Λεχαινών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε τμήματα Στίβου, Βόλεϊ, Τένις, Μπάσκετ, Σκάκι και Τοξοβολία

24 Ιουλίου - 18:48 Αθλητικά

Προσκλητήριο προς τα ταλέντα του «αύριο» απευθύνει η ιστορική Αθλητική Ένωση Λεχαινών, απ’ τους κόλπους της οποίας έχουν ξεπηδήσει αθλητές διεθνούς και εθνικής εμβέλειας, σκορπίζοντας χαρά και υπερηφάνεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Οι εγγραφές για την περίοδο 2013-2014, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν μέχρι και την 11η Οκτωβρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι -ανάλογα με το ταλέντο και την επιθυμία τους- μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τμήματα του Στίβου, του Βόλει, του Τένις, του Μπάσκετ, του Σκάκι και της Τοξοβολίας.

Στα πλαίσια της ενεργούς δραστηριότητας, την οποία επί πολλά έτη αναπτύσσει, η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών, λειτουργεί και φέτος τα ακόλουθα τμήματα τα οποία περιγράφονται αναλυτικά:

Στίβος:

Λειτουργούν τμήματα υποδομών για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και αγωνιστικών τμημάτων για μεγαλύτερα παιδιά με συμμετοχή στα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Βόλεϊ:

Λειτουργούν τμήματα κορασίδων και νεανίδων με συμμετοχή στις τοπικές διοργανώσεις.

Τένις:

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες (ατομικά και ομαδικά).

Μπάσκετ:

Λειτουργούν τμήματα μίνι (6-10), παμπαίδων-παίδων (11-15) και ανδρών (Α2 ΕΣΚΑ-Η), με συμμετοχή σε όλες τις τοπικές διοργανώσεις.

Σκάκι:

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες με διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων.

Τοξοβολία:

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες. Δραστηριοποιείται στην Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία και σε αγώνες πανελλήνιους και περιφερειακούς.

Οι εγγραφές στα προαναφερθέντα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών θα γίνονται μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2013 στο ΚΑΠΗ των Λεχαινών (Εθνικής Αντιστάσεως 11) τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 5:30 μέχρι και τις 7:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 698.508.383.5

Περισσότερα Νέα