Αυγερινοπούλου: Ενημέρωση από ΟΠΕΚΕΠΕ για πληρωμές βοοτρόφων – Δεν χάνουν το επίδομα οι άνεργοι που κάνουν μεροκάματα στα χωράφια

24 Ιουλίου - 16:33 Τοπικά

Μετά από ερώτημα που ετέθη στην Δρ. Αυγερινοπούλου από τους αγελαδοτρόφους του Ν. Ηλείας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, η κα Βουλευτής επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτρη Μελά, και ενημερώνει πως θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 13 και 14 Μαΐου, τα χρήματα από την ενίσχυση για τις γεννήσεις του 2019. Την επόμενη, δε, εβδομάδα θα γίνουν πληρωμές και σε άλλα μικρά ποσά που δεν είχαν καταβληθεί, ενώ μαζί προγραμματίζεται να πληρωθούν και τα ειδικά δικαιώματα βόειου και αγελαδινού κρέατος.

Δεν χάνουν το επίδομα οι άνεργοι που κάνουν μεροκάματα στα χωράφια

Επικοινωνία πραγματοποίησε, δε, η κα Βουλευτής με το Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βορίδη, και ενημερώνει πως οι άνεργοι που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας θα συνεχίσουν να το δικαιούνται και στην περίπτωση που θελήσουν να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες, ώστε να διασφαλιστεί η κάλυψη όλων των καλλιεργητικών εργασιών που απαιτούνται την περίοδο αυτή από το απαραίτητο εργατικό δυναμικό.

Περισσότερα Νέα