Χ. Μιχαλακόπουλος: Γιατί η Δημοτική Αρχή Πύργου δεν κάνει κάτι για το ρεύμα;

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο στήριξης των αδύναμων νοικοκυριών, επεκτείνεται η ρύθμιση που αφορά την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.». 1000 ΜΠΡΑΒΟ, λέμε εμείς…

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΥΡΓΟΥ αυτό που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, Η ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ είναι:

Τη πρόταση αυτή ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, την είχα φέρει και την έχω επαναφέρει και δημοσιοποιήσει πολλές φορές, ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ στο ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ.

Ουδείς την εφάρμοσε…Προτιμούν προφανώς να κατευθύνουν αυτοί το χρήμα αφειδώς σε “άρτον και θεάματα” (που χρειάζονται, αλλά δεν γεμίζουν το στομάχι) και όχι ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

Όταν δε το κάνουν -βγάζουν χιλιάδες φωτογραφίες, ποσταρίσματα και Δ.Τ- και εκφυλίζουν το θέμα της βοήθειας, καθώς και τους φτωχούς συν-δημότες μας που την λαμβάνουν.

Μια τέτοια “κοινωνική” δράση του «ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ» είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ της αλληλεγγύης….Πόσο μάλλον δε όταν συνοδεύεται από μεγάλα και σκιώδη κονδύλια, τα οποία διαχειρίζονται ελάχιστοι και όχι το σύνολο του εμπορικού-επιχειρηματικού ιστού του Δήμου μας…

Σε κάθε περίπτωση “είναι θέμα παιδείας”, κάτι που δείχνει να μην ΥΠΑΡΧΕΙ στη πλειοψηφία αυτών που έχουν τη διαχείριση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Εφόσον λοιπό ο Νόμος μας ΚΑΛΥΠΤΕΙ, προχωρήστε ΑΜΕΣΑ στην βοήθεια των ΣΥΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ για το ρεύμα….(με αντικειμενικά κριτήρια φυσικά, έτσι;)

 

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΧΑΡΗΣ.Β.ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Νέα