Χ. Μιχαλακόπουλος: κε Δήμαρχε βοηθήστε τον Παλαιστικό Σύλλογο της Πόλης μας

24 Ιουλίου - 16:37 Τοπικά

Κύριε Δήμαρχε. Βοηθήστε έμπρακτα και αξιοποιήστε όσους διαχρονικά προβάλλουν και τιμούν το Δήμο μας στην Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Κύριε Δήμαρχε. Είστε ο τρίτος κατά σειρά Δήμαρχος στον οποίο θα θίξω το ίδιο ακριβώς θέμα, με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης εφήβων-νεανίδων που έγινε το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου 2020 στο Κιλκίς και συμμετείχε και ο Παλαιστικός Σύλλογος της Πόλης μας ΤΙΤΑΝ ΠΥΡΓΟΥ. 

Ενημερωτικά σας ενημερώνω ότι με τα πενιχρά οικονομικά μέσα(συνήθως οι στερήσεις των οικογενειών όλων των αθλητών) που διαθέτει ο ΤΙΤΑΝ, συμμετείχε με 4 αθλητές( 1 έφηβος Γιώργος Νικολόπουλος και 3 κορασίδες που αγωνίστηκαν στην ανώτερη ηλικιακά κατηγορία των νεανίδων. Τις Αναστασοπούλου Αλεξία, Κωνσταντοπούλου Παναγιώτα και Τριανταφυλοπούλου Ρουμπίνη).

Κατέκτησε 4 μετάλλια(δηλαδή ΟΛΟΙ-100% επιτυχία).

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Γιώργος Νικολόπουλος και ασημένιες οι τρεις αθλήτριες.

Το γεγονός σίγουρα είναι σπουδαίο από μόνο του, αλλά πρέπει να ξέρετε εσείς και όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό της Πόλης, ότι ο σύλλογος αυτός εδώ και πολλά χρόνια έχει ρουτίνα τις επιτυχίες(μια μικρή έρευνα θα σας ζαλίσει ευχάριστα το πόσες είναι αυτές). Δυστυχώς ρουτίνα έχει γίνει και η δυσανάλογη ανταπόκριση που δείχνει ο Δήμος και γενικά οι φορείς. Μιλάμε για αναγνώριση-βραβεύσεις-υλικοτεχνική βοήθεια-μετακινήσεις κλπ.

Ήρθε ο καιρός ίσως κάποιος να το αλλάξει αυτό.

Να σταματήσουν όλοι οι υπεύθυνοι(αντιδήμαρχοι ή σύμβουλοι αθλητισμού κλπ) με υπεροψία να ασχολούνται ΜΟΝΟ και εμμονικά, με το ποδόσφαιρο-μπάσκετ κλπ αθλήματα και να αποδώσουν τα του «Καίσαρος τω Καίσαρι».

Σας υπενθυμίζω ότι ο Γιώργος Νικολόπουλος έχει συμμετοχή σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και αυτή τη στιγμή σπουδάζει στη Κομοτηνή(με όλες τις δυσκολίες που καταλαβαίνετε και εσείς που έχετε σπουδάσει).

Επίσης δεν έχουν όλες οι Πόλεις την τύχη να έχουν ένα Παγκόσμιο Πρωταθλητή ως κάτοικο και προπονητή (Αλέξης Κολιτσόπουλος).

Με την ελπίδα ότι θα πράξετε κάτι πολύ καλύτερο από τους προκατόχους σας, σας λέω επίσης ότι το άθλημα της πάλης ονομάζεται και «άθλημα των φτωχών», γιατί με λίγα λεφτά μπορείς να «φτιάξεις» Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Επίσης συνήθως οι αθλητές είναι από τις πιο λαϊκές οικογένειες, άρα καταλαβαίνετε πόσα στερούνται για την άθληση των παιδιών τους και να τα κρατήσουν κοντά στον αθλητισμό, με ότι καλό συνεπάγεται αυτό.

Ο πιο άξιος πρεσβευτής της Πόλης τόσα χρόνια κύριε Αντωνακόπουλε είναι με τη γλώσσα των αριθμών ο ΤΙΤΑΝ ΠΥΡΓΟΥ.

Δείξτε λοιπόν ότι διαφέρετε.

Περισσότερα Νέα