Χ. Μικελόπουλος: "Όχι άλλο χαμένο καλοκαίρι…όχι άλλη χαμένη χρονιά…"

24 Ιουλίου - 19:31 Τοπικά

Για ένα χαμένο καλοκαίρι, για μια χαμένη χρονιά όσον αφορά τον πολιτισμό στο Δ. Πύργου  κάνει λόγο με ανάρτησή του στα social ο πρ. Πρόεδρος του οργανισμού πολιτισμού Χάρης Μικελόπουλος. Πιο αναλυτικά ο κος Μικελόπουλος αναφέρει:
“Θα ήθελα να το δημοσιοποιήσω τώρα που δεν βρίσκομαι πια στον δήμο Πύργου.
Για αρκετό καιρό,από το 2021,δούλευα πάνω στην τουριστική προβολή του δήμου που είναι άκρως απαραίτητη.
Σκέφθηκα ένα λογότυπο απλό και κατανοητό κι ένα γράμμα από την λέξη Πύργος όπου θα παίζει ανάλογα με την εποχή και το θέμα προβολής.
Κι είναι το γράμμα Ο με θεματικές ενότητες,την πόλη,το μουσείο,τα αγροτικά προϊόντα,το λιμάνι,τις παραλίες,το Πάσχα,την Αποκριά,τα Χριστούγεννα κτλ.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις αρχές του 2022 κι ήμουν υπεύθυνος να την επιμεληθώ.Έχω στα χέρια μου και το πρώτο σποτ το οποίο δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω καθώς ανήκει στον δημιουργό του με τον οποίο συνεργαστήκαμε.
Θα ακολουθούσαν κι άλλα,καθώς και κατάλογοι,φυλλάδια,χάρτες,προβολή σε sites,youtube,τηλεοπτικά κανάλια κι έντυπα.Δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται αυτό το project.
Εκείνο που θέλω να τονίσω,είναι η αναγκαιότητα να υπάρξει η προβολή του τόπου μας οπωσδήποτε και σε άκρως επαγγελματικό επίπεδο.
Δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι απ’ότι βλέπω χάθηκε.Μην αφήσετε άλλη χρονιά γενικά να χαθεί.Είναι κρίμα για όλους μας και κυρίως για τους επαγγελματίες.
Προσωπικά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και κάποιες από τις μακέτες υπάρχουν στο site του δήμου όπως και χρησιμοποιήθηκαν σε έκθεση.Δεν διεκδικώ δικαιώματα,ούτε χρήματα,όλα τα έκανα με διάθεση προσφοράς και μόνο.Θέλω μόνο να υπάρχει σαν παρακαταθήκη ότι άφησα πίσω μου κι αυτό.Γιατί ο Πολιτισμός είναι ευρεία έννοια και πολυποίκιλη.”

Περισσότερα Νέα