Χάρης Μιχαλακόπουλος: Αναγκαία επισήμανση στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κατακόλου

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

Αγαπητέ Πρόεδρε και φίλε. Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωσή σου. Σε όλα όσα λες έχεις δίκιο. Μάλιστα θα έλεγα ότι λες λίγα μόνο από αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν στο Κατάκολο μας, το επίνειό μας, το λιμάνι μας, τη πύλη εισόδου μας του τουρισμού στο Δήμο.

Δε θα σταθώ καθόλου στην ουσία όσων αναφέρεις, γιατί όπως είπα πιο πάνω συμφωνώ. Όπως γνωρίζω τους αγώνες σου και τους τιμώ.

Όμως αγαπητέ φίλε, κάνεις ένα τεράστιο λάθος και δε μπορώ να το καταπιώ ούτε να το παραβλέψω. Τσουβαλοποιείς την παράταξή μας με όλους τους υπόλοιπους και αυτό ΔΕΝ είναι αποδεκτό από εμάς σε καμία περίπτωση.

Θέλω να σου θυμίσω και να μάθουν όσοι δεν γνωρίζουν, ότι αυτή η μικρή ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΗ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δημοτική Παράταξη, διαμέσου εμένα και άλλων στελεχών και υποστηρικτών μας έχει κάνει δεκάδες παρεμβάσεις-καταγγελίες-επισημάνσεις-αποκαλύψεις κλπ για το Κατάκολο. Έχει τρέξει πέρα του Δήμου μας και έχει δαπανήσει πολύ χρόνο-χρήμα (δεν διαμαρτυρόμαστε-αυτό πρεσβεύουμε και εμείς, την ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο), δυσανάλογο θα έλεγα της στήριξης που έχει από τους ψηφοφόρους εκεί στο Κατάκολο, οι οποίοι εμμονικά ψηφίζουν σταθερά όσους διαχρονικά διαλύουν με κάθε τρόπο το λιμάνι μας και το εργαλειοποιούν προς όφελος τους (οικονομικά ή ως εργαλείο αυτό-προβολής τους).

Θα ήταν πολύ εγωιστικό από εμάς να σου απαριθμήσω όλες τις δράσεις-παρεμβάσεις και αποτελέσματα εδώ και 7 χρόνια. Θα συνεχίσουμε φυσικά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες και αυτό θα το δεις πολύ σύντομα. Θα συνεχίζουμε να βάζουμε «πλάτη» σε κάθε δίκαιο αίτημα.

Σε παρακαλώ λοιπόν μην μας ταυτίσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με τους υπόλοιπους, γιατί αυτό είναι ύβρις και άδικο. Μια μικρή παράταξη έχει κάνει (και θα κάνει) πάρα πολλά για το Κατάκολο (και για όσους μπορεί) γιατί είναι η μόνη εδώ και 2 Δημοτικές αρχές που καθημερινά και χωρίς πολιτικαντισμούς είναι ενεργή και δε θυμάται το πολίτη μόνο πριν τις εκλογές….

Με τιμή και αληθινή εκτίμηση Χάρης Μιχαλακόπουλος…..

Περισσότερα Νέα