Χάρης Μιχαλακόπουλος: Διεθνές Τουρνουά Πάλης "Ολυμπία". Πού;

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Άρθρο του Χάρη Μιχαλακόπουλου

Ως απλός φίλαθλος της πάλης και ως πατέρας ΕΛΛΗΝΑ αθλητή(παλαιστή),ηλικίας 8 ετών του σωματείου ΤΙΤΑΝ ΠΥΡΓΟΥ,αισθάνομαι την ελάχιστη ανάγκη να κάνω αυτή την δημοσίευση,ΜΗΠΩΣ και κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο,σκεφτεί κάποιος υπεύθυνος ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και το ότι οι ξένοι δεν μας χαρίζουν ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝΤΙΘΈΤΩΣ εμείς συνεχώς σκεφτόμαστε σαν ΡΑΓΙΑΔΕΣ,αντί να διαφημίζουμε την όποια όμορφη προσπάθεια γίνεται(και αυτό το τουρνουά είναι κάτι φανταστικό,αγωνιστικά!!).

Λοιπόν εάν η φώτο Α (αριστερά),<παίξει> σε μερικά αθλητικά(και όχι μόνο) ΜΜΕ,και ο τελευταίος ΚΙΝΕΖΟΣ θα πεί ότι το τουρνουά αυτό γίνεται στα Σκόπια στην Αγγλία ή στον Καναδά!!

Εάν δει λοιπόν ο ΚΙΝΕΖΟΣ και την φώτο Β(δεξιά),θα διαπιστώσει ότι και η ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά!ΠΟΤΕ όμως δεν θα συμπεράνει ότι η Ελλάδα το ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ,για τον απλό λόγο ότι η σημαία μας είναι στην ΑΚΡΗ και έχει μικρότερο μέγεθος από τις κεντρικές(που αυτές θα φανούν λογικά στα ρεπορτάζ,γιατί οι επίσημοι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ από κάτω).

Η ανάγκη για αυτή την διαμαρτυρία,είναι η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΕΣ δικαιολογίες που πήρα,από το ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ και ΑΡΜΟΔΙΟ άτομο μέσα στην αίθουσα!!

Ακούστε και ΦΡΙΞΤΕ!! α)Είναι θέμα STYILING και οι μεγαλύτερες σημαίες πάνε στη μέση!! β)Δεν έχουμε μεγάλη σημαία!! γ)Δεν είναι κάτι σημαντικό για όλους αλλά μόνο για εμένα που το ανέφερα!! δ)Μπορεί σε όλο τον πλανήτη που αγωνιζόμαστε να γίνεται ανάποδα(μετά από σχόλιο άλλων που παρακολουθούσαν την κουβέντα) αλλά εμείς είμαστε φιλόξενοι και το κάνουμε έτσι!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

Κάτω από τις ΞΕΝΕΣ σημαίες κάθονται Υπουργόι,βουλευτές,πολιτευτές,πρόεδροι κλπ της ΕΟΦΠ…

Βλέπετε κάποιον να τον ενοχλεί η απουσία της Ελληνικής σημαίας?

Κατά τα άλλα το τουρνουά συνεχίζεται και είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ και μακάρι να γίνεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Υ.Γ.Πέρισυ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ του κλειστού γυμναστηρίου(στο ίδιο τουρνουά),ήταν κρεμασμένη η Ισραηλινή Σημαία και όχι η Ελληνική!!..μετά από κάποιες διαμαρτυρίες κατέβηκε και πήγε με τις υπόλοιπες και εκεί μπήκε η Ελληνική,για λίγο όμως,γιατί ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ είπαν(εκεί που ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ η σημαία του Ισραήλ!!)

Υ.Γ 2.Είναι σίγουρο ότι η Αρχαία Ολυμπία είναι Ελληνικό έδαφος(τουλάχιστον για εμάς που είδαμε τους αγώνες,γιατί αμφιβάλλω τι θα πουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αυτοί που θα δουν φωτορεπορτάζ!)

Υ.Γ 3.Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη ,παύει να είναι σύμπτωση..

Χάρης Μιχαλακόπουλος,Πύργος Ηλείας

Περισσότερα Νέα