Χάρης Μιχαλακόπουλος: Γ.Ν.Πυργου μια πληγή που όλο ανοίγει και μολύνεται αντί να κλείνει ..

24 Ιουλίου - 16:23 Τοπικά

Σε αυτό το τόσο σοβαρό και δυστυχώς διαχρονικό πρόβλημα της πόλης και του νόμου θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

Προτιμήσαμε να κάνουμε μόνο μία παρέμβαση ( για να προειδοποιήσουμε εκ των προτέρων για τις παραιτήσεις από τη ΜΕΘ και τις συνταξιοδοτήσεις που έρχονται ),  η οποία συνοδευόταν από την πρόταση ώστε να χρηματοδοτηθούν θέσεις ιατρών και νοσηλευτών όπως γίνεται και στις άλλες περιφέρειες δίπλα μας. Δυστυχώς κάνεις σε αυτή την πόλη ούτε στο νομό δεν ακούει αλλά όλοι παριστάνουν τους θεούς που έχουν και κρατούν την μονη αλήθεια.

Το αποτέλεσμα είναι πάλι να δικαιωθούμε και από τη μια η ΜΕΘ να βιώνει τραγικές καταστάσεις και από την άλλη να θέλουν να κάνουν και έναν όροφο ειδικό για ασθενείς cov19.

Με τι προσωπικό άραγε; Μυαλό δεν έχετε βάλει; Μπερδεύετε στο μυαλό σας τα ευχολόγια που μοιράζει η κυβέρνηση με την πραγματικότητα; Δεν βλέπετε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα που το νοσηλευτικό προσωπικό ; Το οποίο δυστυχώς είναι σε υπερκόπωση και σιγά-σιγά πολλοί από αυτούς σε καραντίνα γιατί μολύνονται;

Για αυτό λοιπόν απαιτείται οπωσδήποτε να έρθει πρώτα  το προσωπικό και μετά να στήσετε κλινική καινούργια. Αλλιώς θα έχουμε πάλι το φαινόμενο να χτίζουμε παλάτια στην άμμο για μία φωτογραφία για μία σπουδαία ανακοίνωση της στιγμής.

Κλείνοντας επαναλαμβάνω ότι το θέμα υγείας εμείς δε το έχουμε στην ατζέντα της πολιτικής αντιπαράθεσης με το δήμαρχο, άσχετα εάν διαφωνούμε σε πολλά.

Τέλος με όλη τη καλή διάθεση απαγορεύουμε στον οποιοδήποτε να μιλάει εξ ονόματός μας χωρίς να είμαστε ενήμεροι το τι θα πει η θα γράψει. Άρα ο οποιοσδήποτε αναφέρθηκε με τον όρο <όλες οι παρατάξεις> δεν εννοεί εμάς , γιατί δεν μας είχε ενημερώσει. ( Το εάν συμφωνούμε η όχι με αυτά που γράφει είναι άλλο θέμα) . Να μην ξανασυμβεί !

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου

Περισσότερα Νέα