Χάρης Μιχαλακόπουλος: Γιατί λέμε όχι στην πρόταση Λιατσή για (συν)κυβέρνηση του Δήμου

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Τους λόγους για τους οποίους η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ» είναι αρνητική στην πρόταση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή για συγκυβέρνηση στου Δήμου , αναφέρει με επιστολή του ο επικεφαλής της Χάρης Μιχαλακόπουλος.  Πιό αναλυτικά αναφέρει:

Είμαστε και θα είμαστε, μέχρι το τέλος της θήτειας μας,σταθεροί στις ΑΡΧΕΣ μας.

Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να αναλάβουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ,αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συμμετέχουμε σε ένα σχήμα,το οποίο δεν δείχνει ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ να «σκαλίσει» το παρελθόν και να εξηγήσει σε όλους δημοσίως,πώς χρεοκόπησε ο  Δήμος Πύργου και πώς μερικοί ανεπάγγελτοι έγιναν πάμπλουτοι σε σύντομο χρονικό διάστημα,αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΑ,συνεχώς αναζητά μια…. ¨συναίνεση με το αμαρτωλό παρελθόν και γίνεται τροχοπέδη σε όποια δική μας αναζήτησή του και προσωποποίηση των ευθυνών.

Οποιαδήποτε σιωπή στο ζήτημα αυτό εύλογα θα γεννήσει την καχυποψία και πολλά ερωτήματα περί συνενοχής ή συγκάλυψης σε κάθε Δημότη του Πύργου και των χωριών του.

Τι πιο λογικό από το να ψάξουμε να δούμε γιατί φτάσαμε σε αδιέξοδο από συγκεκριμένους αποτυχημένους ή διεφθαρμένους Άρχοντες και από συγκεκριμένες κακές Πολιτικές ;

Οταν λοιπόν διακρίνουμε αυτή την πρόθεση και ο ίδιος επιθυμεί ακόμα εδώ είμαστε,να το ξαναδούμε!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ έχει βουλιάξει από καιρό στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και στα ΧΡΕΗ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης.

 

Χάρης.Βασ.Μιχαλακόπουλος 

Δημ.Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης  «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ»

Περισσότερα Νέα