Χάρης Μιχαλακόπουλος: Μας θέλουν όλους «Πακιστανούς»(;)

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος*…

Κυριακή… Μια ημέρα που ο Έλληνας την έχει συνδυάσει με την ξεκούραση, την τέλεση οικογενειακών και θρησκευτικών «καθηκόντων», μια εκδρομή-διέξοδο, κλπ.

Κυριακή Καλοκαιρινή στην Ελλάδα… Ειδικά το καλοκαίρι σε αυτή την ευλογημένη χώρα ο Έλληνας θέλει να «αδειάζει» το μυαλό του από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, όσο σοβαρές και εάν είναι και να πηγαίνει στη κοντινότερη παραλία, για να γευτεί το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας μας.

Όμως κάθισα σε μια παρέα με Έλληνες, σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα και έμεινα έκπληκτος.

Στη παρέα, αντί οι κουβέντες να είναι Κυριακάτικες, ανέμελες ή φιλοσοφικές, ξεχείλιζαν από οργή και αγανάκτηση, από την αδικία που συντελείτε ενάντια στον Έλληνα φορολογούμενο, επιχειρηματία και όχι μόνο.

Οργή ενάντια στους Ελληνόφωνους (τελικά) Κυβερνώντες. Σε αυτούς που είναι τώρα και στους προηγούμενους και ακόμα πιο πίσω. Μιλούσαν όλοι (στη παρέα) σαφώς για σχέδιο κατά των Ελλήνων. Ήταν όλοι άνθρωποι γενικά ήσυχοι, «νοικοκυραίοι»(που λέει ο κόσμος), αγωνιστές επιχειρηματίες, εργαζόμενοι κλπ. Κανείς δεν θα τους έλεγε «ακραίους». Ακόμα και από πολιτικές πεποιθήσεις και σταυροδοσία, ουδείς δεν ήταν πέρα των συστημικών κομμάτων.

Όμως όταν το σύνολο του επιχειρήν, αναγκάστηκε να ζήσει 3 μήνες με 1000 ευρώ πάνω-κάτω και τα χρέη να τρέχουν, όταν όλοι αυτοί οι φορολογούμενοι, που είναι ανταποδοτικοί στην κοινωνία και όχι κοπρίτες-αραχτοί (όπως το σύνολο αυτών των αλλοδαπών που έρχονται στη χώρα μας και «λιάζονται»), είναι φυσικό να «εκραγούν» όταν διαβάζουν κάποιες ειδήσεις.

Όλοι είχαν διαβάσει τις ειδήσεις για την «πριμοδότηση» των αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη Πατρίδα μας.

Μια είδηση, που δεν διαψεύστηκε, λέει ότι θα τους χρηματοδοτούν..

Α) 550 ευρώ το μήνα και

Β) 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους και

Γ) Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου και

Δ) ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ήΧρηματοδότηση ενοικίου..

Μια οικογένεια δηλαδή θα κονομάει το μήνα 10 με 15 χιλιάδες ευρώ!!!.Η αντικατάσταση του Έλληνα συνεχίζεται

Μάλιστα τα παραμάγαζα της ακροαριστεράς έπιασαν κιόλας δουλειά. Δείτε εδω Διαμαρτυρία στα Ιωάννινα, χθες 20 Ιουνίου.

(Θέλουν Τζάμπα Σπίτια ΛΕΝΕ!!). Παράνομοι Μετανάστες μαζί με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ …του γνωστού πολύ-ιδιοκτήτη Μ-πίζνες Κ-αλά Ο-ργανωμένες / Είμαστε όλοι Πακιστανοί).

Τη στιγμή που ο Έλληνας ψοφάει, σαν το σκυλί που το τιμώρησαν στη πείνα, οι  «επενδυτές» ζουν ΖΩΗ και ΚΟΤΑ!!

Την ίδια στιγμή το Κράτος λέει «έχει σχέδιο». Και το «σχέδιο» είναι να στείλουν τους επιχειρηματίες πάλι στα πιράνχας των Τραπεζών!!.

Αυτά άκουγα τόση ώρα και είπα να τα μεταφέρω σε ένα πληκτρολόγιο… Νομίζω ότι η οργή ξεχειλίζει και εάν ο χειμώνας είναι όσο δύσκολος προβλέπεται, τότε τα golden boys του Μαξίμου θα εκπλαγούν από την κοινωνική έκρηξη.

Ήταν ένα μικρό gallop, μια πραγματική σφυγμομέτρηση μέσα από την αγορά και τον απλό κόσμο. Καμία σχέση με τις πλαστές ειδήσεις των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων των συστημικών ΜΜΕ. Που λιβανίζουν ή αφορίζουν το καθένα, ανάλογα με τα πόσα ευρώ θα τους δώσουν άμεσα ή έμμεσα.

Άλλωστε αυτοί όλοι (Πολιτικοί-Διαμορφωτές γνώμης-Ελίτ-Τραπεζίτες κλπ) ζουν σε μια γυάλα και οι περισσότεροι είναι κληρονομικοί τεμπέληδες μιας θέσης εξουσίας και πλουτισμού.

Θα κλείσω με ένα αισιόδοξο μήνυμα, λόγο και της σημερινής ημέρας.

Σήμερα άλλωστε είναι η εαρινή ισημερία. Οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι την γιόρταζαν με μεγάλη λαμπρότητα, λέγοντας ότι είναι η ημέρα που το ΦΩΣ είναι στο απόγειο του και κυριαρχεί εντελώς στο σκοτάδι.

«Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις». (Οδυσσέας Ελύτης, 1911-1996 Ποιητής, Νόμπελ 1979)

Υ.Γ. Η κεντρική φωτογραφία απεικονίζει ακριβώς το που έχουν γραμμένη τη Δημοκρατία όλοι αυτοί στο Ισλάμ…

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, όταν διάφοροι παπατζήδες, εις το όνομα της κονόμας, πουλάνε αλληλεγγύη και ανθρωπισμό- Δημοκρατία και προοδευτισμό, ενώ είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν ότι εάν το Ισλάμ κυριαρχήσει οι ίδιοι και τα παιδιά τους θα έχουν πολύ άσχημη ζωή και τέλος.

Υ.Γ.2. Προβληματίστηκα πολύ για την επικεφαλίδα στο άρθρο…

Είχα πολλές στο μυαλό μου…(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ-ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Κλπ κλπ).

Όμως αποφάσισα ότι το γεγονός δεν ήταν η επικεφαλίδα αλλά η περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία…

* Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου”

Περισσότερα Νέα