«Χείρα βοηθείας» στις δημοτικές δομές Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με φρέσκο ελαιόλαδο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εθελοντική συγκομιδή ελαιοκάρπου στους ελαιώνες του δήμου

24 Ιουλίου - 19:14 Τοπικά

        Για μια ακόμα χρονιά ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έπειτα από την πρωτοβουλία που έχει λάβει ο δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος,    προσφέρει  φρέσκο ελαιόλαδο   για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών του δήμου.

        Πρόκειται για ελαιόλαδο  που προέρχεται  από την  εκμετάλλευση των αγροτεμαχίων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  με τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου να γίνεται  εθελοντικά από  εργαζόμενους του δήμου  (κοινωνικές δομές,  προγράμματα απασχόλησης κ.α.).

        Το τελευταίο διάστημα ομάδα εργαζομένων,  συνέλλεξαν τους καρπούς, κλάδεψαν, περιποιήθηκαν και φρόντισαν τα ελαιόδεντρα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να είναι καρποφόρα και τις επόμενες χρονιές.

        Η προσπάθεια ενίσχυσης  των δημοτικών δομών (Παιδικοί  Σταθμοί, χώροι  φιλοξενίας κ.α.),  έχει προσφέρει σημαντική «χείρα βοηθείας» με το  σημαντικό καταναλωτικό αγαθό που είναι το ελαιόλαδο.

Περισσότερα Νέα